Ynt: Nostalji Kupası' nda Facia!
Deniz Özkan Kaptan’ı geri verdi
İYK’nın Nostalji Kupası yat yarışının yapılacağı 7 Haziran günü meydana gelen kaza sonucu denize düşerek kaybolan İstanbul Yelken Kulübü çalışanı Özkan Çankaya bulundu.
Özkan Çankaya, bu sabah Kınalıada sahillerinde denize giren ada sakinleri tarafından bulundu. Olaydan sonra yapılan arama çalışmaları sonuç vermeyince durdurulmuştu.
[attachment=1]
Çalışkanlılığı ve güleryüüzli yaklaşımı ile herkes tarafından çok sevilen Özkan Çankaya’nın başına gelenler yelken dünyasında şok etkisi yaratmıştı. Olaydan sonra bulunamaması ise yüreklerdeki acıyı daha da pekiştirmişti.
Ancak deniz, Özkan Çankaya’yı bu sabah Kınalıada sahilinde sevenlerine geri verdi. Gerekli işlemlerin yapılmasından sonra cenaze töreninin günü de açıklanacak.
BANKADA HESAP AÇILDI
Bu arada İYK üyelerinden ve yelkencilerden gelen yoğun istekler üzerine Özkan Çankaya'nın ailesine destek amacıyla bir banka hesabı açıldı.
İstanbul Yelken Kulübü Spor Derneği tarafından Garanti Bankası Kızıltoprak Şubesi’nde açılan hesaba (Şube kodu: 719, Hesap No: 6299182) isteyenler bağışta bulunabilecek.
NOSTALJİ KUPASI BU YIL YAPILMAYACAK
Öte yandan İYK tarafından yapılan açıklamada, Nostalji Kupası 1917’nin bu yıl yapılmayacağı, yarış için ödenen kayıt ücretlerinin bir başka yarış için kullanılabileceği ya da isteyenlere iade edileceği belirtildi.
Kaynak: Turksail