KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Biz onu hep Ekmek Arabası olarak bildik..Sıcacık ekmekleri bize ulaştırırdı hep ama artık o da değişti...
İşte o değişim...
Bence iyi bir usta ve iyi bir projelendirme ile çok başarılı olabilirmiş.Çünkü mat siyah boya akıldakinin güzel bir dışavurumu olmuş lakin arka dikey bagaj kapağının kilitleri ile göbeği kesilmiş jant kapakları ile hüsrana uğradım.
Eldeki imkanlarla güzel birşey yapılmaya çalışılmış. Emek harcanmış.
harbiden sulu boyaylan boyanmıs sanki ben bu aracı gördüm altını görseniz sanzımanla asfaltın arasına bir teker belki sıgar o kadar alcak sanzımanı ama içi cok hoş tebrik etmek lazım
telsiz felan var kolonlar teyp cok mükemmel iç dizaynı
Ynt: O Bizim Hafızalarımıza "Ekmek Arabası" Olarak Girmişti...
arkadaşlar merhaba.
içimdeki 4*4 sevgisi bir türlü dinmiyor.ama bunlar imkan meselesi.ve türküye klasiği olarak bildiğimiz 1988 model bir dodge aldım. gücüm bu kadar. ama içimde kuvvetli bir chevrolet sevgisi var ama beni aşıyor gerek yakıt gerekse fiyat bakımından. neyse benim doça uygun çıkma çelik jant ve önlere doğalmatik arıyorum. keseme uygun fiyat olursa alacağım.siteyi yeni keşfettim. güzel bir site.hepinize saygılar.