KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serdar hocam işimiz telsizcilik olduğu ,için bir tavsiye vermek isterim.
Aracın şasesinden telsizin montaj yapıldığı yere hat çekerseniz daha iyi olur.
MKE de ihale ertelndiği için defender işi biraz uzayabilir. kasım ayını bekliyorum.
Serdar hocam işimiz telsizcilik olduğu ,için bir tavsiye vermek isterim.
Aracın şasesinden telsizin montaj yapıldığı yere hat çekerseniz daha iyi olur.
MKE de ihale ertelndiği için defender işi biraz uzayabilir. kasım ayını bekliyorum.
doğru anlamışmıyım bakalım ,gövdeden şaseyi alıyoruz,telsizin gövdesine bağlıyoruz .bu sayede çekim güçleniyor,parazit oluşmuyor doğrumudur..Konu telsizden açılmışken hesaplı,2.el de olur araç telsizi temininde yardımcı olabilirmisiniz,şimdiye dek hep müşterilerin ve patronumun araçlarını modifiye yaptım yakında bir 4x4 kendime alıcam yavaş yavaş ekipmanlarını topliyim diyorum, defender içinde özellikle bekliyorum hem tanışmış oluruz hemde güzel bir iş çıkarırız birlikte saygılarımla
valla iştahıımı kabarttı yapılanlar..Öncelikle emeğinize sağlık hakikaten herşey çok güzel olmuş...sormak istediğim bir kaç soru var bu işte yeniyim aslında off road yaptım ama kendi dist. olduğumuz bir araçla Tomcar diye belki gören duyan olmuştur.neyse lafı uzatmadan sorularımı sormak istiyorum izninizle.
1 - 99 model aracıma yukseltme kiti istiyodum fakat yokmuş diye duydum bunun hakkında yardımcı olucaklara şimdiden çok teşekkür ederim..
2 - Şnorkel için de gereken sonuca ulaşamadım bun konuda da yardımlarınızı bekliyorum...