Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,668
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58143.0

yukarıdaki linkte antalyadan bir kardeşimizin yaptığı muhteşem çalışma var. ilk sayfada göğüs orta bölmeyi yapmış fiberden.2. 3. sayfalarda ise 2004 model sonrası kaputun o şişkin kısımlarını yapmış. bu tarz bir çalışma yapmayı düşünürmüsünüz? isteyecek çok olacaktır.

Etiketler

bu tür çalışmalar biraz bütceye bakar bizde isteğe göre her türlü çalışma yapıyoruz...resimdeki işçiliği yapanda yakın dostumdur..meslektaşım )

kaput üstü fiber için fiyat verebilirmisiniz peki?

4WD' Alıntı:
ortada cok guzel emekler var. burayi buldugum iyi oldu, benim elimde su anda bir proje var. araci aldim mekanik problemlerini cozmeye ugrasiyorum. mekanigi bitip araci yurutmeye basladigimda ugrayacagim yerlerin basinda burasi var.

Bayram kardeş hayırlı olsun ne aldın ????

huseyinyilmaz' Alıntı:
ben bununla ilgili yeni bir konu açsam sayıyı arttırsak fiyatta değişiklik olur mu?
olur tabi fakat bazen işler öyle bir yoğunlaşıyorki ps nin başına haftalarca oturamadığım oluyor

İletişim bilgilerinizi alabilirmiyim..

yusuf abicim teşekkür ederim .. buda senin patrol

umerto' Alıntı:
Naptın sen Serdar Abiiii ))
naaapmışım ben aabii )) her zamanki şeyler ,şindi bir land cruser fj 60 topluyorum onu gör sen

Ağzım bir karış açık işçiliğinize hayran hayran tek tek her fotoğrafı inceleyerek baktım, saygıyla emeklerinize sağlık diyorum. Gerçekten Antalya civarlarında olmak varmış...