KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yukarıdaki linkte antalyadan bir kardeşimizin yaptığı muhteşem çalışma var. ilk sayfada göğüs orta bölmeyi yapmış fiberden.2. 3. sayfalarda ise 2004 model sonrası kaputun o şişkin kısımlarını yapmış. bu tarz bir çalışma yapmayı düşünürmüsünüz? isteyecek çok olacaktır.
yukarıdaki linkte antalyadan bir kardeşimizin yaptığı muhteşem çalışma var. ilk sayfada göğüs orta bölmeyi yapmış fiberden.2. 3. sayfalarda ise 2004 model sonrası kaputun o şişkin kısımlarını yapmış. bu tarz bir çalışma yapmayı düşünürmüsünüz? isteyecek çok olacaktır.
ortada cok guzel emekler var. burayi buldugum iyi oldu, benim elimde su anda bir proje var. araci aldim mekanik problemlerini cozmeye ugrasiyorum. mekanigi bitip araci yurutmeye basladigimda ugrayacagim yerlerin basinda burasi var.
Ağzım bir karış açık işçiliğinize hayran hayran tek tek her fotoğrafı inceleyerek baktım, saygıyla emeklerinize sağlık diyorum. Gerçekten Antalya civarlarında olmak varmış...