KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir fikrim/önerim var, paylaşmak isterim sorun değilse.. Malum bizim ıvır zıvırlar çok olduğundan radyonun üstüne, veya ortadaki boş kısma küçük/büyük bölmeler ekleyemez miydiniz acaba? Kullanışlılığını arttırırdı bence.
Bir fikrim/önerim var, paylaşmak isterim sorun değilse.. Malum bizim ıvır zıvırlar çok olduğundan radyonun üstüne, veya ortadaki boş kısma küçük/büyük bölmeler ekleyemez miydiniz acaba? Kullanışlılığını arttırırdı bence.
İyi çalışmalar..
tabiki olabilirdi .neden olmasın her türlü fikir benim için değerlidir.teşekkür ederim ..bi dahakinde bunu düşünücem.
güzel çalışmalar ellerinize sağlık.
benim bir sorum olacak, karbon film kaplamaları ne kadar dayanıklı acaba? sıcaktan ya da 2-3 ay sonrasında kendiliğinden kalkma kabarma yapar mı? ve kırmızı karbon kaplama hiç yaptınız mı örnek olarak paylaşırmısınız
güzel çalışmalar ellerinize sağlık.
benim bir sorum olacak, karbon film kaplamaları ne kadar dayanıklı acaba? sıcaktan ya da 2-3 ay sonrasında kendiliğinden kalkma kabarma yapar mı? ve kırmızı karbon kaplama hiç yaptınız mı örnek olarak paylaşırmısınız
merhaba kırmızı karbon hiç yapmadık bizim firma getirmedi fazla soran olmuyor çoğunlukla orjinal siyah kullanıyoruz 3m marka yapacağınız zemini güzel bir şekilde temizleyip uygularsanız yıllarca kalır boyada uygulama da altta vernik atığı olmamalı plastik aksamlar ispirto alkol gibi malzemeyle temizlenmelidir fön makinesi veya ısı tabancasıyla uygulanır saygılar
Buna benzer bir çalışmada ben yaptıracağım, ustaların işi çok olduğundan bir iki hafta sonra olacak bu işlemler. Ben DEFENDER a düşünüyorum, yaptıran varsa paylaşırsa memnun olurum.
Ben arka tekerlek üstlerine basacak, aralarında kalacak kısmı çekmece olacak bir dolap düşünüyorum defender'a. Böylece altta kalan çekmeceye kamp eşyalarını vs sürekli saklayacağım. Kontraplaktan yapmayı düşünüyorum üstünüde siyah kauçuk paspas tarzı bir şeyle kaplayıp kaydırmaz dümdüz bir alan elde etmeyi düşünüyorum.
merhaba kırmızı karbon hiç yapmadık bizim firma getirmedi fazla soran olmuyor çoğunlukla orjinal siyah kullanıyoruz 3m marka yapacağınız zemini güzel bir şekilde temizleyip uygularsanız yıllarca kalır boyada uygulama da altta vernik atığı olmamalı plastik aksamlar ispirto alkol gibi malzemeyle temizlenmelidir fön makinesi veya ısı tabancasıyla uygulanır saygılar
yapacağınız veya yaptıracınız arka kasa su konturpılağı kavak olsun 14 mm hem suya dayanıklı hemde çok hafiftir ....peki ben defendercilere bir soru sorayım resimdeki gibi bir göğüs imalatı yapsam satarmı tek parça halinde olcak usta olmayan herkes monte edebilcek boyalı veya deri kaplı olarak satılcak gidermi sizce
Çalışmalarınızın hepsine baktım. Keşke Antalya'ya yakın bir yerde otursaydım.
altimetre, telsiz, eğim ölçer, gps derken
Karman çorman oldu heryer...
Kullanammıyorum hiç... Sizin çalışmalarınız gibi birşey yaptırmam lazım.
hımm işte ona kalıp çalışması yapmak lazım aracın bir gün bende durması gerekiyor çünkü o araçtan arkadaşlarımda veya müşterilerde yok.fakat iletişim halinde olalım ben bi araştırayım bulursam siz sadece takılacak malzemeleri gönderirsiniz kalıp için