KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hımm işte ona kalıp çalışması yapmak lazım aracın bir gün bende durması gerekiyor çünkü o araçtan arkadaşlarımda veya müşterilerde yok.fakat iletişim halinde olalım ben bi araştırayım bulursam siz sadece takılacak malzemeleri gönderirsiniz kalıp için
Evet. çok güzel fikir bu.
Ben iletişim bilgilerimi özelden yolluyorum size;
eğer discovery 1 ES gelirse dükkanına siz ölçülerini alın. Ben tüm malzemelerimi kargo ile yollarım
Teşekkürler ilgi-alakanızdan dolayı...
Evet. çok güzel fikir bu.
Ben iletişim bilgilerimi özelden yolluyorum size;
eğer discovery 1 ES gelirse dükkanına siz ölçülerini alın. Ben tüm malzemelerimi kargo ile yollarım
Teşekkürler ilgi-alakanızdan dolayı...
sayın abim varda ben o gezilere katılmıyorum çünkü daha arabam yok ancak bana gelip bişiler yaptırıyorlar mubarek onlarDA ÖYLE ACELECİKİ HADİ HEMEN BU GÜN TAK GİDEYİM GİBİonun için hatırlı kişi lazım ama biri var galiba onu arıcam olursa
merhaba,
yaptığınız çalışmalar çok güzel, land lover için düşündüğünüz çalışmayı da çok beğendim yaparsanız
kapışılacağından kuşkunuz olmasın fakat bazı çalışmalarınızda göğüs için ahşap malzeme kullandığınızı farkettim,
seyrettiğim bir belgeselde bu tip malzemelerin kazalarda parçalanarak ciddi yaralanmalara yol açtığını gördüm.
Siz üretim yapmadan önce bu malzemeler için bir araştırma yaptınızmı? Yaptıysanız sonuçlarını bizlerle paylaşırmısınız?
merhaba,
yaptığınız çalışmalar çok güzel, land lover için düşündüğünüz çalışmayı da çok beğendim yaparsanız
kapışılacağından kuşkunuz olmasın fakat bazı çalışmalarınızda göğüs için ahşap malzeme kullandığınızı farkettim,
seyrettiğim bir belgeselde bu tip malzemelerin kazalarda parçalanarak ciddi yaralanmalara yol açtığını gördüm.
Siz üretim yapmadan önce bu malzemeler için bir araştırma yaptınızmı? Yaptıysanız sonuçlarını bizlerle paylaşırmısınız?
şöyle söyliyeyim defenderde yapacak olduğum çalışmada c 92 fiber glass dan başka birşey girmicek o malzemede herhangi bir kırılma parçalanma olmaz çok dayanıklı bir malzemelerdir bugümkü teknolojide bile jet ve tekne yat imalatında kullanılıyor.ben şimdilik bunu düşünüyorum fakat fikirlerinize açığım..sonuçta daha bir ayım var
yapacağınız veya yaptıracınız arka kasa su konturpılağı kavak olsun 14 mm hem suya dayanıklı hemde çok hafiftir ....peki ben defendercilere bir soru sorayım resimdeki gibi bir göğüs imalatı yapsam satarmı tek parça halinde olcak usta olmayan herkes monte edebilcek boyalı veya deri kaplı olarak satılcak gidermi sizce................
gayet hoş çok güzel sipariş versem ne zaman gönderebilirsiniz fiatı ne olur ham maddesi nedir hayırlı işler dileklerimle
sidoff olarak 2 adet sipariş verebiliriz fiat belli olunca
yapacağınız veya yaptıracınız arka kasa su konturpılağı kavak olsun 14 mm hem suya dayanıklı hemde çok hafiftir ....peki ben defendercilere bir soru sorayım resimdeki gibi bir göğüs imalatı yapsam satarmı tek parça halinde olcak usta olmayan herkes monte edebilcek boyalı veya deri kaplı olarak satılcak gidermi sizce................
gayet hoş çok güzel sipariş versem ne zaman gönderebilirsiniz fiatı ne olur ham maddesi nedir hayırlı işler dileklerimle
sidoff olarak 2 adet sipariş verebiliriz fiat belli olunca