Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,504

Etiketler
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

yakında bir tane daha yapıcam bu sefer teyp kısmı daha teferruatlı ve şöföre dönük şekilde olacak....komple defender göğüs üretimi konu başlığını ben açtım fakat üzerinde kalıp çalışması yapabileceğim bir defender bulamadım sonuçta çalışmayı yapabilmem için aracın bir süre bende kalması gerekiyor...bu yüzden biraz askıya aldık...herkesden özür :'(

uzun birzamandan sonra yeniden merhaba arkadaşlar ,bu sefer de kendimize bi off road yapalım dedik ,ve bir nissan pathfinder 3.3 v6 aldık ve sıvadık kolları..öncelikle renginden başladık,mad siyah mad folyo ile kapladık,ardından tampon ve tavan sepeti yapımı için ahmet abiye teslim ettik.

tek bir sorunumuz var snorkel çok pahalı ikinci el arıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ..araç 97 model,yapım aşamalarını fotolayıp göndermeye devam edicem ... umarım beğenirsiniz ..

Çalışmalar harika olmuş paylaşım için tşk edrim

Serdar Bey Pathfinder süper olacak anlaşılan yalnız bu folyo işi sağlıklı mı aracın boyasına zararı oluyor mu bende çok düşündüm yaptırsam diye ama cesaret edemedim. Bir de o stepnenin muhafazası orijinal mi, kilit mekanizması var mı üzerinde?

araca hiç bir zararı yok folyoyu söktüğünde gazlı bezle temizliyorsun pırıl pırıl, ha vernik atığı varsa kaldırır...ama senin aracın rengi güzel bence elleme ,arka istepne orjinal kilidi var.

bagaj sandığını bitirdim ,1000 w lık invertör yerleştirdim..teleskobik raylı çekmece oldu bitti.

tampon yapım aşamasında

Yükseltme yaptınız mı araca acaba?

işçilk cok guzel gercekten kolay gelsin.

teşekkür ederim özhan bey ,antalyaya yolunuz düşerse beklerim,bu arada hemşeriyiz bende aydınlıyım,baba memleketi yenipazar

umerto' Alıntı:
Yükseltme yaptınız mı araca acaba?
araca yüksetme işi bi hayli zor ,önce 4 cm lik teflon takoz koyduk bişeye benzemedi ..daha sonra arka amortisör ve yayı söküp cheroke nin kini taktık,,baya bi yükseldi. şimdi önlere bişiler uydurmaya çalışıyoruz bakalım ..bittiğinde yükselmiş halina yollarım..