Off Road Bugy Volkswagen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,184

modifiyeci

modifiyeci http://readymap.ist/330024/8368
Yer
Muğla
Web
haritayer.com
Telsiz Çağrı Kodu
tam
[flash=200,200][/flash]
İSTEYENLERE VOLKSWAGENDEN OFF ROAD OTOMOBİLİ YAPARIM
www.yilmazmotorsports.tr.gg
yilmazmotorsports@hotmail.com
0538 329 68 28

Etiketler
Ynt: Off Road Bugy Volkswagen

Merhaba Yılmaz bey,

Gezenbilire hoşgeldiniz. Sizin internet sitenizi daha önce de ziyaret etmiştim. Dikkatimi çeken nokta, sitenizde daha çok yabancı ülkelerden araçlarının fotoğraflarının yer alması.
Sizin kendi ürünlerinizin fotoğraflarını göremedim. Mümkünse buraya eklermisiniz

Selamlar
Sedat

Merhaba Klasik otomobil sevenler
Klasik otomobillerle uğraşmaktayım yakndan tanıyanlar bizzat beni ziyaret edenler var. Eğer yolunuz Marmarise düşerse *özel kahve* içmeye buyrun geliniz.
WEB: yilmazmotorsports.tr.gg
Mail: yilmazmotorsports@hotmail.com
Mail : classicvolkswagenci@gmail.com

Bende aynı şeyleri sormak istiyorum.

Kaç tane off road bugy yaptınız???
Fotolarını koyarmısınız.

Daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Sedat Bey
Eski harddisc imi bulup konuya cevap vereyim.Sizin bir bugy düşünceniz mi var? satın almak mı istiyorsunuz? yaptırtmak mı düşünceniz? planını sun size bir bugy hazırlıyayım. Teklefon edin görüşelim. Eğer Marmarise yolunuz düşerse uğrayın çalışmalarımı yakından görün.İyi günler
iyi

Yilmaz bey

Ben halihazirda 1974 model 1303 sahibiyim, vosvosumu 2007 yilinda yeniledim. Bizim ailede 36 yildir vosvos var, bu nedenle konuya ilgiliyim. Ancak su anda ne alacak ne de yaptiracak durumum var, belki ileride olur Yinede siz calismalarinizi burdan bizimle paylasirsaniz, ese dosta bilgi vermek acisindan faydali olur.

Marmarise yolum duserse ilk ziyaret edecegim kisi siz olacaksiniz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

modifiyeci' Alıntı:
[flash=200,200][/flash]
0538 329 68 28
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Üstünü kestiğim (nizami ölçülerle) 1975 model Brezilya yapımı 1300 cc düz cam volkswagen tosbağanın çamurluklarını çıkardım
şanzımanı dışarı aldım. Şanzımanı gayet güzel şekilde restore ettim içerisine yeni teknolojik kaliteli yağlar koydum akrilik bya ile ile boyadıktan sonra üzerine akrilik vernik atttım. Hayatı boyunca oksitlenme sorunu olmaz. Malum aliminyumdan yapıldığı için zamanla oksit
aliminyumu eritir.
Vosvosun üzerine en kaliteli akrilik esaslı boyalar kullandım.
Çalışmalar devam etmektedir.
Yılmaz Usta

mergen' Alıntı:
Değildir. Şu an için bu daha çok ratrod türü birşey olmuş. İleride neler yapılacağına bakmak lazım.
Merhaba
Buggy yavaş yavaş şekil değiştirecek dediğiniz gibi HOT ROD olacak henüz arka dev gibi tekerleri takamadım.Krom aksesuarlar uygulaması başlamadı motor henüz elden geçmedi daha çok iş var. Yalnız çalıştığım için bitirmekte zorluk çekiyorum. Motorun hali bu hızlı çalışmalar sonunda neler olacak bekleyiniz
İyi günler
Yılmaz Usta

Yılmaz Ustam, Hayırlı günler dilerim.
Aşağıda resimleri olan 1300 tosbağayı değerlendirmek istiyoruz. Arac çalışır durumda ve herşeyi ama herşeyi orjinal. 1960 Küsür model. Kayınpedere ait ve kendisi ilk ve son sahibi. Yapmış olduğun Buggylerden biraz resim falan görsek birde tahmini maliyet bilsekde, kayınpederle konuşsamda aracı çürümekten kurtarsak ve değerlendirsek... ;D ;D ??? ???

modifiyeci' Alıntı:
[flash=200,200][/flash]
0538 329 68 28

Ekli dosyalar

• S6307038.JPG
    166.2 KB · Görüntüleme: 234