Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zorbey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,026
Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Alp abi mithatcanı aradım sordum senin için bu XJ Murat Taşlıdağ Başkan jeepten alınmış yarışlara hazırlamışlar ama yarışa sokmadan satılmış tüm herşeyini o biliyor dedi...
Bildiğimiz kadarıyala egzantrik mili,kapak taşlama standar modifikasyonlar yapılmış olabilir...Birçok gezenbilir gezisinde yer aldı bu araç gayet başarılıydı...2000 model olması + avantaj...
Kaçırılmayacak bir XJ bence ben CJ aldıktan sonra bunuda almak istedim ama imkanlar el vermedi...

Etiketler

sayın 2000 model xj sahibi )) 18 milyar param var burdaki herkesin huzurunda pazarlık edelim yoksa 2. cj mi alıcam. gel tut elimi..
BÜLENT bey

Mithatcan' Alıntı:
sayın 2000 model xj sahibi )) 18 milyar param var burdaki herkesin huzurunda pazarlık edelim yoksa 2. cj mi alıcam. gel tut elimi..
BÜLENT bey

Mithatcan beyaz güvercini gerimi alıcaksın yakışır valla... En azından aile içinde kalır.. İnşallah anlaşırsınız...

hasan konuşturma beni al diye başımın etini yiyen sensin 7/24 al diyosun konuşturma beni

Ayynen katılıyorum. Çok iyi söylediniz. Bırakınız yapsınlar,...! ;D ;D Piyasa kendisini mutlaka düzeltir!