KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tam eve dönmek üzere iken karşılaşıp ta katıldığım bu etkinlik gerçekten çok zevkli ve neşeli geçti herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki sizler ile karşılaşmışız
Sırtımın sol üstünde kürek kemiğimde bir sancı hissettim sen bunu yazınca!o An beni vuran Ferhat beyin o haşin halini hatırladım.Allah boş silahla düşmanla burun buruna getirmesin diyelm
sen ve muratın arkaya dolanıp beni düşmanla başbaşa bıraktıgınız hemde komando 2 insanla bırakıp gittiğiniz anda nerden nasıl geldiklerini göremediğim bu iki insanla can hıraç mücadele ederken beni yanımdan arkamdan bacağımdan vuran ama benim son nefesime kadar direndiğim cephanemi oktayın üzerine boşalttıgım anları unutmayacağım
oyun sonunda oktayın ifadesi aynen şuydu dimi
- oraya büzüşmüş kalmıştı bende vurdum
sanki düşmanım ;D ben ufak tefek bi bayanım yahuuuuuu bi dahaki sefere aklınızdan çıkarmayın bunu ;D ;D
çok eğlenceli bir gündü katılan herkese çok teşekkürler ve organizasyonu yapanlara da, çok eğlendik, çok güldük ama cok da acı çektik gurubun çoğu yeni yeni tanışşsa da çok uyumlu hareket edildi maşallah diyelim nazar olmasın ...