Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,496
Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

yanlız Murat balcı ile paintball oynayacaksanız aynı takımda olmanızı tavsiye ederim hile hurda her yolun olduğu gibi tamam vuruldum teslim oluyorum dememe rağmen 7 kez bacaklarımdan vurdu, resmen üzerimde atış talimi yaptı ( bunun rövanşı fena olcak murat ) , gerçi murat takım arkadaşını da vurmayı düşünüyodu ya neyse )

Etiketler

valla çiğdem hanım ben avcıyım , sizi de keklik gibi pusmuş örünce dayanamadım vurdum yanlız sizde vurulduktan sonra hırsınızı alamayıp diskalifiye olduğunuz halde 3 el ateş etiniz ve beni de sırtımdan vurdunuz

Arkadaşlar mutlu olmanıza ve mutluluğunuzu bizimle paylaşarak bizide mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim.
Canını oyun da olsa yaktığım arkadaşlardan Tekrar "özür dilerim".

güzel kareler.
savaş 62 tl cezan var peşin ve bana ödeme yaparsan 20 ye kapatırız.
çiğdem diz çöküp epey uzaktan çektiğin o resmi merak ettim doğrusu.

hamdi abi ya yüklendi yada yüklenecek bi salyangoz fotosu olacak beyaz renkli tezek üstünde oydu öyle diz çöküp yerle haşır neşir oldugum o kare ;D

murat ellerine sağlık cidden bugun bütün günü bunları yüklemekle geçirdin ee bundan sonrra şöle yapalım sen videoları yükle bende fotoları hem buraya hemde face yükleyeyim olurmu

:'( :'( ben kekliğe göre fazlaca iriyim aslında ama yinede keklik muamelesi yaptınız bana sağolun.
ama benimde canım acıdı ne yapayım canımı acıtanın gözyaşına bakmam bende

HmdTkmn' Alıntı:
güzel kareler.
savaş 62 tl cezan var peşin ve bana ödeme yaparsan 20 ye kapatırız.
çiğdem diz çöküp epey uzaktan çektiğin o resmi merak ettim doğrusu.
Hamdi abi kredi kartına 24 e bölersen peşin öderim.yok diyorsan beklersin araba satılırken tahsil edersniz

Ben bütün ekibe teşekkür ederim gerçekten güzel bir organizasyon oldu çoookkk eğlendimmm çoookk hasar aldım ;D ama cidden herkesi tanıdıgıma birlikte vakit geçirdiğime çok memnun oldum fotograf çekmekte çok eğlenceliydi derede pillerim bitmeseydi keşke asıl görüntüleri kaçırdık