KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yanlız Murat balcı ile paintball oynayacaksanız aynı takımda olmanızı tavsiye ederim hile hurda her yolun olduğu gibi tamam vuruldum teslim oluyorum dememe rağmen 7 kez bacaklarımdan vurdu, resmen üzerimde atış talimi yaptı ( bunun rövanşı fena olcak murat ) , gerçi murat takım arkadaşını da vurmayı düşünüyodu ya neyse )
valla çiğdem hanım ben avcıyım , sizi de keklik gibi pusmuş örünce dayanamadım vurdum yanlız sizde vurulduktan sonra hırsınızı alamayıp diskalifiye olduğunuz halde 3 el ateş etiniz ve beni de sırtımdan vurdunuz
Arkadaşlar mutlu olmanıza ve mutluluğunuzu bizimle paylaşarak bizide mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim.
Canını oyun da olsa yaktığım arkadaşlardan Tekrar "özür dilerim".
hamdi abi ya yüklendi yada yüklenecek bi salyangoz fotosu olacak beyaz renkli tezek üstünde oydu öyle diz çöküp yerle haşır neşir oldugum o kare ;D
murat ellerine sağlık cidden bugun bütün günü bunları yüklemekle geçirdin ee bundan sonrra şöle yapalım sen videoları yükle bende fotoları hem buraya hemde face yükleyeyim olurmu
valla çiğdem hanım ben avcıyım , sizi de keklik gibi pusmuş örünce dayanamadım vurdum yanlız sizde vurulduktan sonra hırsınızı alamayıp diskalifiye olduğunuz halde 3 el ateş etiniz ve beni de sırtımdan vurdunuz
:'( :'( ben kekliğe göre fazlaca iriyim aslında ama yinede keklik muamelesi yaptınız bana sağolun.
ama benimde canım acıdı ne yapayım canımı acıtanın gözyaşına bakmam bende
Ben bütün ekibe teşekkür ederim gerçekten güzel bir organizasyon oldu çoookkk eğlendimmm çoookk hasar aldım ;D ama cidden herkesi tanıdıgıma birlikte vakit geçirdiğime çok memnun oldum fotograf çekmekte çok eğlenceliydi derede pillerim bitmeseydi keşke asıl görüntüleri kaçırdık