bir de 80 cm karda duster ile giderim diyen arkadaşlar var , şu videoda sanırım 5:30 dan sonra kara dalan bir toyota var , yani öyle bir karda mı gidecek duster ? ben beğeniyorum dusterı ama sanmam ?
Yarın güzel bir organizasyon düşünüyoruz, iki araç( Duster ve Rubicon) Ovit dağı üzerinden Yedi Göllere gidecez bir aksilik olmazsa. Şu anda burada havalar yağmurlu, bol çamurlu bir parkur olacak
yarın gerçek bir 4x4 testi yapsakmı ıslak kayışdağında.girişide bataktır şimdi.güzel yağdı akşam üstü.görsek duster ın ıslaktaki performansını.kuruda çıktığı gibi dipgaz çıkabilecekmi kayışdağına.tam kıvamına gelmediysede duster a geçit vermez belki.varmı ilker bet dışında duster ı ringe çıkaracak biri
ilker bey kayışdağına çıktığında antalyaya gidip ordaki parkuruda dolaşacağım dediydi.çukuru parkura dahil saymam diyor.unimog bile çekilmeden geçemediyse o çukura neden sokayım arabayı demişti.parkurun kalan kısmını özellikle tahterevalliyi dert etmem demişti.
geçen hafta çıktığımızda kayışdağı kuruydu.şimdi vıcık vıcıktır.sütlaç gibi değilsede normal lastiği zorlar.onun için yağmurda denesek birde diyorum.yani durmak yok iddaya devam.tabi ilker bey çamura girmem derse ayrı
ilker bey kayışdağına çıktığında antalyaya gidip ordaki parkuruda dolaşacağım dediydi.çukuru parkura dahil saymam diyor.unimog bile çekilmeden geçemediyse o çukura neden sokayım arabayı demişti.parkurun kalan kısmını özellikle tahterevalliyi dert etmem demişti.
geçen hafta çıktığımızda kayışdağı kuruydu.şimdi vıcık vıcıktır.sütlaç gibi değilsede normal lastiği zorlar.onun için yağmurda denesek birde diyorum.yani durmak yok iddaya devam.tabi ilker bey çamura girmem derse ayrı
aslında iddaa ettiğim dönem vıcık değildi ama çamurdu.biz suzuki at lastik çıkmıştık.kuruyunca otoban oldu ilker beye duster a.şimdi zordur biraz çıkmak
Kayışdağı konusu kapanmıştır bence,
Murat bey kayışdağı gibi dusterin ekmeğine yağ sürecek başka parkurlar bulmalısınız
sizinde dusteriniz olduğundan şüpheleniyorum ben..
avatardaki resim sahte dimi, yazıyı kazıyınca dustre çıkıyor
Kayışdağı konusu kapanmıştır bence,
Murat bey kayışdağı gibi dusterin ekmeğine yağ sürecek başka parkurlar bulmalısınız
sizinde dusteriniz olduğundan şüpheleniyorum ben..
avatardaki resim sahte dimi, yazıyı kazıyınca dustre çıkıyor
benim aracım yok ali bey.sizede söylemiştim.sizle gidecektik morarmaya.bana kaldı morarmak.siz gelmediniz kayışdağını gördünüzmü bilemem.ama kayışdağı çamurda duster için değil suzuki için cj için landrover için zor.
duster ım yok.duster hediye edilirse düşünebileceğim bir araç.daha zor parkuru becerebileceğini sanmıyorum duster ın.kayışdağı nirvana duster için.şileye gidelim dedim siltaş çamur parkura ilker bey o kadar değil dedi.bugün kuma sokacaktı burdan takip ettiğim.ama yağmuru görünce çıkmadı herhalde kalırım nolur nolmaz diye galiba
rubiconu çekmek için asgari 3 duster lazım.3 dusteri çekmek için 1 fj 70.fj ile duster çıksın meydana.dustercılar seyretsin.belki bişi öğrenirler hard offroad hakkında