siz izmittesiniz sanırım.getirin landroverinizi sizi görelim.isoff istanbul yarışlarının bazılarının seyirci etabını bu kumsalda yapar.seyre gelip traktörle çıkan çok 4x4 gördük.köylü hangi marka daha çok kalıyo istatistik verebilir size
Ben size şu kadarını söyleyeyim , bu aralar pek uygun değiliz ama geldiğimiz zaman dusterın geçtiği yerlerden geçemez isem aracımı satar 2. el 4wd duster alırım. Böyle de büyük konuşuyorum. (aracın üstünde kar lastikleri var hem de)
Ben size şu kadarını söyleyeyim , bu aralar pek uygun değiliz ama geldiğimiz zaman dusterın geçtiği yerlerden geçemez isem aracımı satar 2. el 4wd duster alırım. Böyle de büyük konuşuyorum. (aracın üstünde kar lastikleri var hem de)
benim herhangi bir konuda iddiam yok ne sürücü olarak ne de araç olarak... Sadece bu kadar küçümsenmesi hoşuma gitmiyor. Belli bir seviyeye kadar bu araç ta iddialı ama bir limiti var ve sizin aracınız da bu limitin üzerinde olabilir ama Duster bugune kadar benım yolladığım vıdeolardan da anlaşılmıştır umarım belli bi seviyede olduğunu sanıırm ispatlamıştır.
siz izmittesiniz sanırım.getirin landroverinizi sizi görelim.isoff istanbul yarışlarının bazılarının seyirci etabını bu kumsalda yapar.seyre gelip traktörle çıkan çok 4x4 gördük.köylü hangi marka daha çok kalıyo istatistik verebilir size
Duster sayesinde yeni bir off road çeşiti daha öğredendik...
Mud Off Road
Rock Off Road
Soft Off Road
Hard Off Road
Expedision
Camping
ve
Kum Off Road u olarak incelenecek araçlar
Dün seçimden sonra 10:00 gibi yola çıkıp, 120km yol katettikten sonra 3013mt'de bulunan Ovit Yedi Göllere çıktık, 2700mt'lere kadar araçla geldik, bazı kar engellerini kestirme yollardan aştık, son 300mt'yi ise 2,5 saat yürüyüşle geçerek zirve yaptık. Yağmur yağmadığı için çamurlu bir gezi olmadı ama son metreler oldukça taşlı ve dikti. Ayrıca Muhteşem bir manzara ve muhteşem bir soğuk vardı.