Aramızı bozmayalım Murat abi ;D SONSUZ AKADEMİK BİLGİME DAYANARAK SÖLÜYORUM Kİ belki türkiyede pek fazla piyasası yok ama Land cruiser vs Patrol 2 lisi . Sonrada dakarcı pajero gelir bence...Bu akademik sözlere kulak verin
Dünyanın en sağlam arazi araçları Toyota lardır
Dünyanın en sağlam 2. arazi araçları ve toyotadan daha iyi motoru olan araçlar Mitsubishi lerdir.
Dünyanın neresine gidersen git tamir ve parça sorunu çekmeyeceğin araç defender'dir
ama bunların yanında hiçbir araca dünyanın en iyi off road aracı denemez. Standart fabrika çıkışında off road için en hazır olarak çıkan araçlar sıralamasında Defender ilk 3 tedir ama. Hiç modifiye etmeden direk sert off roada sokabilirsiniz. Diğer araçların çoğu asfalt kullanım ağırlıklı düşünülerek fabrikadan çıkar. Defender ise tam tersi bir araçdır asfaltta kullanımasın diye yapılmış gibidir
Aramızı bozmayalım Murat abi ;D SONSUZ AKADEMİK BİLGİME DAYANARAK SÖLÜYORUM Kİ belki türkiyede pek fazla piyasası yok ama Land cruiser vs Patrol 2 lisi . Sonrada dakarcı pajero gelir bence...Bu akademik sözlere kulak verin
dağlarda pacero ile gezen eşkiya gördünüzmü cnn vs de.ölene kadar son nefese kadar gidiyor toyota.ekmek su istemeden.at arabası katır giden yollarda kullanıyor adamlar.lüx şatafat vs yok iş makinası gibi hilux lar fj ler ama ölümsüz.
dağlarda pacero ile gezen eşkiya gördünüzmü cnn vs de.ölene kadar son nefese kadar gidiyor toyota.ekmek su istemeden.at arabası katır giden yollarda kullanıyor adamlar.lüx şatafat vs yok iş makinası gibi hilux lar fj ler ama ölümsüz.
kürşat beyin duster testini bekliyoruz.bakalım duster son nefesini kürşat beyin elindemi verecek.gerçi kürşat beyin ilker bey kadar acımasız kullanacağını sanmıyorum.öldürmiyecek ama süründürecektir tahminim.gerçek bir suv testinden geçirir
yanlış anlamayın.sadece marka fan lığı benimki.adamların altında en yüksek model 90 var.ama yinede saygı duyuyorum toyotaya.libyadaki olaylarda filan gördüm.fj 75 in üstünü doğramış roket atar gtt filan bağlamışlar.sadece şasi motor savaşa devam edebiliyor sanki fj
kürşat beyin duster testini bekliyoruz.bakalım duster son nefesini kürşat beyin elindemi verecek.gerçi kürşat beyin ilker bey kadar acımasız kullanacağını sanmıyorum.öldürmiyecek ama süründürecektir tahminim.gerçek bir suv testinden geçirir
Araç şirketin deneme aracı olmasa ben daha sert kullanıırm da bu kadar ancak hırpalayabılıyorum..... Kendime ait bir 4x4 aldıracak bu sıte sonunda bana ( ama Duster değil )