vallahi bir arkadaşımız vardı zj si olan oda aynen böyle dedi tüm parkuru böyle gezdik aileside içinde, şahaneymiş böyle diyordu , modifiyeye para vereceğime bir halat alırım tamam ;D
evet benden sonra geçti navara şnorkeli yoktu su çekti turboya
aynı yerde suzuki motor bitirdi
cheroke zj de 2 vitesde çalışır hale geldi
discovery 2 ninde marş motoru gitti
yalnız bı su geçiş disco görüntüleri kürşad beyin lexus la yardıra yardıra bide cheroke sırtlamış geçişin üstüne asfalt parkur görüntüsü gibiydi.bi kaşık suda fırtına koparmışsınız
Bu arada bu videoları koydum çünkü, herkes dusterden böyle bir off road performansı bekler oldu off roadcu duster denince. standart dusteri oraya sokarsam ben araçdan önce sürücüye şnorkel gerekir, muhtemelen boğazına kadar suya batar
Bu arada bu videoları koydum çünkü, herkes dusterden böyle bir off road performansı bekler oldu off roadcu duster denince. standart dusteri oraya sokarsam ben araçdan önce sürücüye şnorkel gerekir, muhtemelen boğazına kadar suya batar
ben yüzme bilmiyorum ve Autodromdaki videoyu esime izlettiğimde şaşırdı sen ilk defa bu kadar derin suya girmişşin diye küveti bile tam doldurmayan benim için buyuk bir adım idi
Abim , bu tür yerlerde direksiyonu olabildiğinde sıkı tutmalıyız aniden dönüp aracı kasmasın diye. ayrıca "kapat kaptır bas kökle yapıştır" gibi tabirlerle gaza gelmemeliyiz.