yok denk çukurlar değil Antalyadaki çukur daha farklı, Lopez deki bu manda yatağının özellikleri daha farklı
Bu toyota ile geçiş yaptığım yerde en az 10 araba bitti 1 sene içinde. Şu anda da benim 33 lastikli pajeromu oraya sokmam, 35 extreme den daha küçük ve soft hiçbir lastikle denemem.
antalyadaki bu çukuruda anlamıyorum.insan aracına bu eziyeti neden yapar.banzaii diye de bağırıyosunuzdur tahminim.4x4 üreticileri antalya offroad grubu için özel araç üretecek yakkın zamanda
Ohooo ben yokuş diyom rampa diyom
siz çukur diyonuz
unimog koca lastikli bir alet
düz duvara da tırmanır
ama torksuz bir makinadır
uzun ve dık ani çıkışlarda
hızını alamayacağı durumlarda, gücü yetmez...
yani oda heryerde gitmez diyom kapiş
yok denk çukurlar değil Antalyadaki çukur daha farklı, Lopez deki bu manda yatağının özellikleri daha farklı
Bu toyota ile geçiş yaptığım yerde en az 10 araba bitti 1 sene içinde. Şu anda da benim 33 lastikli pajeromu oraya sokmam, 35 extreme den daha küçük ve soft hiçbir lastikle denemem.
en son 3 cj nin kırılışını ertesi gün başka araçlarla kalıntıların alınmaya gidişlişini okumuştuk.amerikancılara geçit vermiyo lopez
Ohooo ben yokuş diyom rampa diyom
siz çukur diyonuz
unimog koca lastikli bir alet
düz duvara da tırmanır
ama torksuz bir makinadır
uzun ve dık ani çıkışlarda
hızını alamayacağı durumlarda, gücü yetmez...
yani oda heryerde gitmez diyom kapiş
Çağrı abi orada Lokman amca (Unimogun sahibi) kendi etrafında 2-3 tur 360 derece dönerek iyice geriden kaptırarak girdi dip gaz girdi genede battı.Olmadımı olmuyor yapacak birşey yok çukurun kendisi problem ;D Unimogla alakası yok yani...
Valla devasa tekerlekli iş makınamız var orada deneyecektim bulunduğu yerde offroad pistine çok yakındı geçermi geçmezmi diye.. Unimog batınca vazgeçtim ;D
AKADEMİK BİLGİLERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM
Beko loaderlerde kilit vs yok balçıkta kolay batıyorlar fakat hertürlü geri çıkabiliyor olmadı kendini kaldırıyor ayaklarını yere basarak ittiriyor vs.... fakat kilit artık jcb lerde opsiyonel olarak sunuluyor.
2011 model jcb de 0,25 vites var 1-2-3-4-5 ser olarak ayarlanıyor sonra durarak 4x4 ü aktif hale getiriyorsunuz 1 kere daha çevirince 0,25 vites oluyor yani 1 vitesten 4 kat daha fazla torka sahip oluyor .
AKADEMİK BİLGİLERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM
Beko loaderlerde kilit vs yok balçıkta kolay batıyorlar fakat hertürlü geri çıkabiliyor olmadı kendini kaldırıyor ayaklarını yere basarak ittiriyor vs.... fakat kilit artık jcb lerde opsiyonel olarak sunuluyor.
2011 model jcb de 0,25 vites var 1-2-3-4-5 ser olarak ayarlanıyor sonra durarak 4x4 ü aktif hale getiriyorsunuz 1 kere daha çevirince 0,25 vites oluyor yani 1 vitesten 4 kat daha fazla torka sahip oluyor .