navara ordan geçerse dustercılarda birleşip duster alır herhalde.bu videolardan anladığım maksat ordan geçmek değil galiba.muhallebi kıvamındaki çamuru mümkün olduğunca havuz dışına fışkırtmak amaç
hüseyin bey var sitede fotoğrafçı.sanırım onun bir defenderi vardı yarışan.bide kesik disco.traktör yardımıyla çıktılar sofular seyirci etabından.hemde full modifiye.wrangler geniş taban lastik le.fiorino büyük iddaa.discoyla görseydik.bir nefeste o parkuru akkafalarn buggysi ile tahincioğlunun buggysi geçmişti
sırf bu yüzden bir offroad aracı olmadığını söyleyebiliriz. arazi şanzımanı diye tutturmamızın sebebi, örneğin benim grand cherokee ile frene basmadan kayışdağından aşağı low1'de inebilmemdir.. Onun dışında 4 çeker bir araç olduğu için zaten bir çok zeminde (az çamur, asfalt üzeri kar, kum..) gerekeni yapıp sahibini üzmeyecektir.. daha fazla tartışacak da bir şey yok açıkçası
üstad adınızı ben geçirdim konu içinde.yarıştığınız aracı wrangler cup ta da seyretmiştim.sofular kumsalını fiat 1.3 araçla geçerim diyen bir defender sahibine zorluğunu anlatmak için sizin araçtan bahsettim.siz daha iyi izah edersiniz sanırım sahilköy kum etabını.arkadaşlar fiorino ile geçecek.yada duster la
üstad adınızı ben geçirdim konu içinde.yarıştığınız aracı wrangler cup ta da seyretmiştim.sofular kumsalını fiat 1.3 araçla geçerim diyen bir defender sahibine zorluğunu anlatmak için sizin araçtan bahsettim.siz daha iyi izah edersiniz sanırım sahilköy kum etabını.arkadaşlar fiorino ile geçecek.yada duster la
duster sahipleri önümüzdeki yıl evros trophy e yada iğneada gezinize katılacak duster la araçlarına güvenleri o kadar tam.kürşad bey i bile ikna ettiler duster testi yapmaya
Yaw yeter arkadaşlar ne istiyorsunuz Duster'dan. O kadar video gördük, araç nerelerden geçmiş... Ucuz diye mi beğenmiyorsunuz. Malzeme kalitesini azıcık artırıp 100.000 TL fiyat koyarak satsalar beğenecekmisiniz?