500 milyar vericem desenizde wx80 bulamazsınız sanırım.çünki üstüne 100 ve 200 iki jenerasyon çıktı.yarın notere değil toyota kolleksiyonu yapan birine gidin sıfır wx80 için.brunei sultanında 15 20 tane varmış galiba.
500 milyar vericem desenizde wx80 bulamazsınız sanırım.çünki üstüne 100 ve 200 iki jenerasyon çıktı.yarın notere değil toyota kolleksiyonu yapan birine gidin sıfır wx80 için.brunei sultanında 15 20 tane varmış galiba.
ya siz beni anlayamıyorsunuz yada anlamamaktan geliyorsunuz. duster ile aynı özellikte aynı fiyata "0" araba varmı YOK işte varsa buyrun bekliyoruz. işte halep işte arşın.
ya siz beni anlayamıyorsunuz yada anlamamaktan geliyorsunuz. duster ile aynı özellikte aynı fiyata "0" araba varmı YOK işte varsa buyrun bekliyoruz. işte halep işte arşın.
0 olduğu için duster daha iyi yada vx80 kötü demiyorum aradabi çamur görcek dağa çıkcaz diye eski arabaya nie o kadar para vereyim nie o kadar çok yakan vergisi çok olan arabaya bineyim ?
dustera yeni bir isim buldum DUSTEK
duster otomobil olarak geçiyordu galiba ? o yüzden vergisi uygun
80 arazi taşıtı olarak geçtiği için vergisi daha fazla 4200 dizel leride 60-70 kuruş civarı yakıyor modelide düşük olduğu için kaskosu dusterle hemen hemen aynı.