aa, sizin Jimny herhalde modifiyeli o zaman. Ya da ben mi yanlış biliyorum: Yerden yüksekliği 19cm değil mi? Yoksa Duster kara daha fazla mı batıyor. Değerli yorumlarınızı beklerim.
Jimny değil de Samurai ;D Erol'daki Samurai baya yüksek bize göre. Daha aracın altının yüksekliğine alışamadığımızdan önümüze büyük kaya çıkınca inip bazen bakıyordum üstünden geçebilirmiyim diye ;D alışıyoruz araca zamanla
bu arada kıskanmıyor değilim; her gittiğiniz ve bizimle paylaştığınız yer, bende yöre ile ilgili şahane anılarımı canlandırıyor. ah biraz daha yakın olabilseymişiz, hani hafta sonlarında gelebilmek adına. ne yapalım ileride umarım
bu arada kıskanmıyor değilim; her gittiğiniz ve bizimle paylaştığınız yer, bende yöre ile ilgili şahane anılarımı canlandırıyor. ah biraz daha yakın olabilseymişiz, hani hafta sonlarında gelebilmek adına. ne yapalım ileride umarım
arkadaşlar arabada ABS var frene bassanda düz ilerler kayma yapmaz, 1. vitesde inilirse gaza basmadan , zaten güzelce inilir diye düşüğnüyorum. 1. vites oranı çok düşük.
Geçen Pazar Ümit ve Erol'la güzel bir gezi yaptık, yanımızda Samurai kullanan Erol da vardı. Şu ana kadar araçlarımız farklı olsa da hiç çekememezlik gibi bir sıkıntı yaşamadık. 4x4 Duster kullanmadan önyargılı yapılan yorumları görünce sadece gülüyorum . 45-50.000TL seviyesinde insanlar birçok dizel otomobile para verirken benim bu fiyatlara 4x4 Dizel bir Duster kullanmamın nesi garip ki ?
Videolar süper Duster'da bir büyük boy AT veya MT lastik olsa tadından yenmezdi. Standart lastiklerle de ancak bu kadar olur. Şöför de biraz acemi gibi ;D