Dacia Duster'in olumlu yönleri anlatılırken düşük yakıt tüketimi ön pllanda mesela demiş ki:
"Kimler Dacia Duster'ı tercih edebilir ?
1-Vergisi az, yakıtı düşük, gücü yeterli görüp, servislerinin Türkiye'nin her yerinde olduğunu bilenler, parçasının ucuz olduğunu düşünüp bu aracı isteyenler"
şimdi değil MT, AT lastik nasıl olacak?
"3-Yıllarca gerçek 4x4 kullandık da ne oldu sanki, birkaç kere 4L özelliğini kullandık,onda da aslında hiç gerek yoktu, aslında bu araç tam bana göre diyenler"
zaten gerçek 4x4 'e ihtiyaçları yok ne yapsınlar skid plate'i, ATyi MTyi?
"4-Gerçek 4x4 aracımız vardı da ne oldu sanki, ağır araziye girmek için bir ton masraf yapmak gerek, yok yükseltmeymiş, AT lastikmiş, vinçmiş, yok Diff
lock'muş ben bunları aracıma takarsam, şehirde kullanışlı olmaz deyip bu araç tam bana göre diyenler"
zaten onlara göre bu modifiyeler gereksiz.
"7-Tam yapılı arazi aracım vardı da ne oldu sanki, Tek başıma araziye girmekten korkuyorum ve aracımı zorlu yollara sokamıyorum deyip, bu araç tam bana göre diyenler
Korku ve yalnızlık da bir sebep.
8-Grup halinde offroad'a çıkıp, Ulan o kadar araca para harcadık yine çamurda battık, traktör bizi çekmeye geldi. Aslında bu araç yerine bir Unimog almak
lazım deyip, Yav Unimog da şehir de kullanılmaz ki deyip vazgeçen ve aslında bu Duster bana yeter diyenler.
Bu lafa diiyecek yok nasılsa batacakmış MT OLSA NOLUR OLMASA NOLUR?
9-Ne işimiz var bu çamur yığınının içinde, yan tarafta güzel bir yol zaten oradan geçebilirdik. Ne diye aracı böyle kötü bir yere soktuk ki anlamadım.
Aslında yandan geçseydik 2 çekerle bile geçebilirdik deyip, Duster'ın offroad performansını görünce aslında Duster bana yeter diyenler
10-Arabamda vinç var, ön-arka kilit var, yükseltme var, AT veya MT lastikler var, Çelik Tamponlar var, var oğlu var. Ama aslında bunların çoğunu
kullanmıyorum ki deyip bana az yakan bir 4 çeker olsun altı yüksek olsun diyenler
NEYMİŞ OLSA DA ZATEN KULLANMAZLARMIŞ.