Ali bey boşver ciddiye alma. Büyük ihtimal söyleyecek sözü - cesareti kalmayanlardan birinin yeni bir üyelik alıp ortaya atlamasıdir. Bu kişiliğe tek sözüm AŞŞAĞILIK sözünü kendisine iade ve son olarak bizim SUV satışlarından rahatsız olmayacağımız çünkü bizim araçlarımızın SUV değil ARAZİ ARACI olduğudur.
Duster forumunun ilk sayfalarından beri insanlar hadlerini biliyor. Aldıkları arabayı çeşitli ortamlarda deneyerek bu forumda mutluluklarıını paylaşıyorlar. Birden fazla insan durumun böyle anşalısması gerektiği üzerine onlarca mesaj yazmalarına rağmen bir grup insan gereksizce, fütursuzca ve insafsızca bu insanlara saldırmktadır. Bence sizde olan aşk değil aşağılık kompleksidir. Sanırım olan şudur : Araçlaınızdan daha düşük kapasiteli bir aracın sizin sözde uzman olduğunuz alanlarda boy göstermesi sizi rahatsız etmiştir.
Bence bu rahatsızlık büyüyebilir çünkü Duster Temmuz ayında da en çok satılan suv sınıfında ikinci olmuştur.
ne bu şiddet bu celal derviş.aşağılık komplexli dediğin insanların bazıları bu işin uzmanları.daha forum için toysun görünüşe göre.yazılanları okumaya devam et.sende haddini bilsen iyi olur sanırım
uslubunu törpülemezsen kotanı dolduramadan forumun kapısına konulursun.sadece bu konu başlığını okuyarak insanları eleştirme.hem foruma yıllardır üye olan hemde yıllarını arazi ve arazi araçları ile geçirmiş insanları karalamışsın mesajında
uslubunu törpülemezsen kotanı dolduramadan forumun kapısına konulursun.sadece bu konu başlığını okuyarak insanları eleştirme.hem foruma yıllardır üye olan hemde yıllarını arazi ve arazi araçları ile geçirmiş insanları karalamışsın mesajında
dün istanbula gidip geldim o yüzden yazamadım ortalık yine karışmış...
Önce Tuğsan bey:
Nazik cevabınız gerçekten güzel ama atladığınız bir nokta var bakın demişsiniz ki "..emin olun o kadar kötü değil.tabi ki profesyonel bir off road aracı olamaz .ama hafta sonu hafif bir gezi için sedan bir 4 x2 binek oto yerine tercih edilebilecek bir araç sonuçta az yakıyor,içi geniş ve binek bir araca göre arazide daha avantajlı,bagajıda her türlü çadır,mangal ve kamp ekipmanı alacak kadar geniş.iyi bir aile otomobili olabilir.fiyatına göre uygun bir seçenek.." e zaten biz de baştan beri bunu söylüyoruz ama hayır efendim gerçek off road aracıdır , vitaradan da daha iyi arazi performansı (arazi motor performansı ) diyenler var , biz sadece onlara takılıyoruz bence yüklenme yok.
Ben iddiamı sürdüyorum 7 tane dusterı arka arkaya bağlayın hepsini çekerim.
zaten biz de baştan beri bunu söylüyoruz ama hayır efendim gerçek off road aracıdır , vitaradan da daha iyi arazi performansı (arazi motor performansı ) diyenler var , biz sadece onlara takılıyoruz bence yüklenme yok.