keçirören ataparkta 1-2 ay önce yapılı bir duster görmüştüm acaba sahibi forumdanmı araç ilgimi çekmişti ama arabayla ordan geçtiğim için çok fazla inceleyemedim tek hatırladığım plakalığın tam altında tampona gömme vinç vardı. aracanın çoğu kısmı çamurluydu sanırım araç offroada gidip geliyordu.
aracı malesef bir kere görme şansım oldu ama görürsem söz fotoğraf çekicem. bu arada araç türk plakasıydı çok iyi gördüm rengide koyu tonlarda siyahtı.
İlk kareler şimdiye kadar konan fotoların içinde en baba off road fotoları olmuş.
Bence plaka harflerinden anlam çıkarma mevzusuna hiç girmeyelim, herkes bir anlam koyar, içinden çıkılmaz.
Murat 124'e bu modifiyeleri yapalim ida yapar bukadar offroad.araçlsrın hepsi mutand yapmayin allah aşkina, duyan okuyanda bayiden aldigiyla bunlari yapabilitim sanacak.
Murat 124'e bu modifiyeleri yapalim ida yapar bukadar offroad.araçlsrın hepsi mutand yapmayin allah aşkina, duyan okuyanda bayiden aldigiyla bunlari yapabilitim sanacak.
Bu araçlardaki modifiye parçalarını hangi servisten temin edebiliriz, montajını nerede yaptırırız?
Bu modifiyeleri yaptırıp kullanan kaç tane Duster var Türkiye'de?
Bu modifiyelerle araç ne kadar yakıyor? (yani şu çok az yakma olayı modifiyelerle ne kadara çıkıyor?)
Modifiyeli araçlarda motor- mekanik noktasında sıkıntı yaşanıyor mu?
Yol tutuş- güvenlikte sorun var mı?