Ynt: Off Roadçu Duster
olguncandan bey , benim yazdığım kel alaka mesajı bir işaretlerseniz ben de neden yazmışım kel alaka olan birşeyi merak ettim , görmüş olayım.
abdullah bey siz bilmiyorsunuz , mesela ben de mercedes e 200 kompressor ile 8 sene önce bir kaza yapmıştım şile yolunda birkaç takla atmıştım ve araç pert olmuştu , demek ki o araçta esp yoktu
ya da vardı da dusterdaki kadar iyi çalışmıyordu. E ne de olsa takla , savrulma gibi konularda tek etken ESP dir. O sırada biri 60 biri 110 la gidiyordu , o gün yol ıslaktı veya kuruydu , lastik havaları hatalıydı ya da lastik eskiydi , pilotaj hatası vardı yoktu , virajda biri sıkıştırdı ya da sıkıştırmadı bunlar önemli değil sadece ESP fark yaratır bu konuda ,diğer etkenler etkisiz eleman...
bu arada hala anlaşılmayan konular var
1-biz dusterı daha pahalı araçlarla kıyaslayıp , aa duster o kadar iyi değil gibi cümleler kurmuyoruz. Onu yapanlar , duster şu açıdan daha iyi (mesela abs konusunda golften , yol tutuşta focustan iyi olması (nasıl ölçüldüğünü sormayın , test ortamını ya da pisti sormayın), diyenler başkaları. Hatta Vitara ile yeri geldi Defender ile kıyaslayanlar başkaları , biz değiliz. Bakmayın siz anti-dustercı ilan edildiğimize. Duster lehinde 40 tane mesajımı buraya copy+paste yapmiim isterseniz.
2- Biz vw , toyota ya da ne bileyim volvo , audi mükemmeldir hatasızdır demedik , jetta hakkında sahipleri de kötü yorum yapmış olabilir , çok tutulan passatı hiç beğenmeyen , eleştirenler de var. Biz sadece Duster'ı olduğundan daha iyi göstermeye , araziye adını altın harflerle yazdırmış araçlarla kıyaslanıp üstün gibi gösterilmesine laf ediyoruz.
BU ARADA ÇOK ÖZÜR DİLERİM DUSTER HARD OFF ROADA UYGUNDUR DİYENLER ÇIKIP SATILMIŞ BEYE NEDEN YARDIM ETMİYORLAR BİZE SALDIRACAKLARINA , DAHA MI KOLAY GELİYOR ?
hala bir telefon , bir usta ismi veren yok , ben bile mesajları derleyip toplayarak , linkler vererek yardımcıu oldum hala bana laf ediyorsunuz.
Benim dusterım olmadığı halde ben ilgi gösterdim , utanın artık...