Duster 4x4 dizel standart özellikleri ve lastikleri ile karda kaplan kesiliyor, tecrübe ile sabittir. Hele bir de kar lastiği olsa neler yapabilir. Bir de yükseltme olsa tadından yenmez valla.
Hatırlarım da 2 sene önce rav4 le 25-30 cm (tam hatırlamıyorum) kar yüksekliği olan bi yerde aracın altını oturtmuştum. Gidemedik biryere.
Herhalde sizin 80 cm lik kar öyle bi sertleşmiş ki asfalt gibi olmuş onun üzerinden gidiyor duster.
Megane da gider ordan. ;D
Arkadaşlar bu kadar etkinlik yapılıyor benim önerim İstanbul a 1-2 saat mesafede karın iyi olduğu bir yerler vardır. davet edin Duster ına güvenen bir dostumuzu denemek bedava şuan nerdeyse her yer de kar var Deneyin bu da yeni bir etkinlik olur hem de Duster sever dostlarımız yazılarla cebelleşmek yerine kendilerini anlatmış olurlar ekonomisi şüphesiz ancak diğer 4X4 özellikleri ile de bizi ikna etme şansı bulmuş olur.
Dahası LR cilerin buluşmasında Sedat bey Duster bizi etkiledi gibisinden bir yazı paylaşmıştı. Denenmeli.
Arkadaşların çok üstlerine gitmeyin, offroad olayına yeni başlamışlar. Öğrenecekler.
Off= dışı road = yol
Yani yol dışı şeklinde anlayıp yol dışındaki kar yüksekliğini ölçmüşler herhalde.
Doğru da, tam o şekilde değil araba yol dışında giderken ölçülecekti o yükseklik araba yoldayken değil.