Ynt: Off Roadçu Duster
Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Hoşbuldum.
Fakat bazı arkadaşlar ağır off-road denemesine davet edildiğinde TYT.Fan arkadaşla bayağı bir makara yapmışlar
.80 cm kar mevzusunda bile açıkca "Dilim sürçtü.." denmemiş.Bu ve benzeri durumlar çok yeni olan beni bile bu kanıya itmiş bulunmaktadır.Bir de "Duster yol dışında da gider; ama hard off road aracı değil..." yorumunuza tüm DUSTER"ciler imzasını atıyorlar mı?Atıyorlarsa TYT.Fan arkadaşa gösterilen direnç neden?O farklı birşey dememiş ki...
Saygılarımla.
Elbette imza atarlar. Çünkü bugüne kadar hiçbir Duster kullanıcısının "bu makina cj veya land ile yarışır" diye yazdığını okumadım.
tyt-fan adlı katılımcının hikayesi birkaç ay, hatta daha fazla eskiye dayanıyor. Şu 80 cm. meselsini biri -deyim yerindeyse- salladı ortalığa, kimdi bilmiyorum. Bunu sanki tüm Duster kullananlar yahut bu arabayı tanıtmayı, izlenimlerini yazarak bilgilenmek isteyenleri bilgilendirmeyi amaçlayan arkadaşların hepsi savunuyormuş gibi bir hava oluşturdu o arkadaş. Kendisine defaatle yazıldı.
O bahsettiğiniz deneme daveti, arkadaşların işi espriye vurmalarıydı. Muhabbet tişört yolunda gidiyordu. Ama o arkadaş yine benzer mesajları her gün yazmaya başladı. Hatta -okuduysanız görmüşsünüzdür- "Kayışdağı geleneksel Duster piknik günleri yapalım"a bağlandı.
Ama bu katılımcı, çok nezih bir insan olan off road arkadaşımızın esprilerini de alay konusu yapıp ona takılınca, dersini vermek faz oldu. Hikaye bu.
Benim yukarıda yazdıklarım da (Duster ağır off road aracı değildir gibisinden tanımlamalar) da yazıldı. Fakat bu arkadaş, geldi geldi alaycı bir dille mesaj yazdı. Kaç zamandır sabrediyordum muhatap olmamak için. Eh, sabrın da bir sınırı var.
Hatta yukarıda da yazmıştım; "off roadcu Duster" başlığını da, motaigner nikli katılımcı, aylar önce Duster resimleri için açmıştı. Millet bakıp bakıp eğleniyordu.
Sorun şu Alper Bey: Bu başlığı gören, hemen son sayfaya damlayıp "hımmmm, siz nasıl Duster'ı off roadcı yaparsınız, bişeyden anlamıyorsunuz" deyip (veya demek isteyip başlıyor ders vermeye. Herhalde içinde de "durun şu acemileri bi eğiteyim" de diyordur.
Yazılmış olanı okumayınca, hatta yazılanı da okumayınca, tanık olduğunuz şeyler oluyor.
Ah selimsarper ah, sen gittin ortalığı klonların bastı. Hiçolmazsa sen orijinaldin yav. Klonların da çok kalitesiz. ;D ;D ;D