Başkasını anlatıyorum derken kendini anlatmışsın. Buna gerek yoktu, zaten tanıdık yüce şahsiyetini.
Ne demiş atalarımız "kıpti şecaatin arzederken sirkatin söyler"
Allah yolunu açık etsin.
kıptinin şecaatini arzi.haddini bilen maksadını bilen kıpti aşağıdaki cümleleri kurmuş.destansı yazı solgun beyin 3 veya 4 cü mesajı sitede
[
Tarih 27 kasım ve bir Duster aldım. Teslimi gelecek hafta. (Salı-çarş)
Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, herkesi ilgilendiren konularda, tüm deneyimlerimi doğru olarak paylaşacağım. Kendi arabamı beğenmek için onu methetmeye ihtiyacım yok; çünkü arabalara özel bir tutkum yok. Araba, çarpısı ne olursa olsun, binilecek bir nesnedir o kadar. Herkesin bildiği, güvenli olmalı; benim için ise, konfor da fena olmaz...
Dostlar, zatım off-roadcı değil. Sürücü olarak ise, çok agresif değilim. Belki aşırı derecede güvenlik taraftarıyım. İlkem şu: Gideceğim yere "varabilmek". Dilediğim yere de gidebilmek. Mesleğim de öğretim üyeliği.
Marka düşkünü de değilim. Ama biliyorum ki, bilinen markalar haklı nedenlerden dolayı bilinir olmuşlardır. Belli bir kalitesi vardır. Ona da hak veririm. Dolayısıyla bindiğim arabanın birazcık eli-yüzü düzgün olmalı. Klima ise "olmazsa olmaz"...