bu arada sanırım ümit beyin gezilerinde çektiği fotolarıda gördüm.bayağı güzel resimler.resimlerin çekildiği yerler ve yollar çok zorlu olmasada ,duster bu yolları düz lastikle geçtiği için takdir ettim doğrusu....ben diğer off roadçu arkadaşlardan farklı olarak şimdiye kadar incelediğim bir çok aracın 4 çeker sisteminin pek farklı olmadığını gördüm bu yüzden bu tür arazilerde her türlü 4 çeker arazi aracı iş yapar.duster da bu konuda sanırım düşündüğümüzden biraz daha iyi olabilir.ancak tabiki bir off road aracı olarak seçmek ve hazırlamak için bence uygun değil.
Bunun genel olarak 3 ana nedeni var.
1.motor gücü ve ağırlığı göz önüne alındığında ,her ne kadar araç standart hali ile çevik olsada ,off road için gereken vinç ,tamponlar ve diğer ekipmanların ağırlığı araca eklendiğinde aracın torku zorlu arazide yetersiz kalacaktır.
2.aracın yeni olması ve fiyatının yüksekliği aracı araziye sokma konusunda araç sahiplerini caydıracaktır.
3.Ön takımlarının salıncaklı olması ve rot kollarının arazi şartlarına göre ince kalması aracın arazide problem yaşamasına neden olabilir.
Ancak genede yeterli para ,sponsor desteği ve teknik bilgi ile yapılacak iyileştirmeler dusterı off roada uygun hale getirebilir.Sanırım issoff yarışlarına katılacak araçta bu tarz değişimler geçirmiş bir araçtır.(bu kötü bir şey değil zira Land Cruserde alsanızda her off road aracında bazı iyileştirmeler yapılır.)sonuçta para ve azim her şeye imkan verecektir.Ve gördüğüm kadarı ile bu azim dustercılarda fazlasıyla var.hatta bazıları buna aşk diyor...
Neyse sonuçta dustera yarışlarda başarılar diliyorum.Umarım iyi sonuçlar alır.Sonuç ne olursa olsun araçlarıyla off roada veya hafif de olsa araziye çıkacak arkadaşlara tavsiyem güvenliği elden bırakmamaları ve asla tek araç olduklarında araziye girmemeleri(bu kural tüm markalar için geçerlidir.