İlker Bey çok teşekkür ederim, ayrıca tebrik ederim, Duster'a güveniyordum ve yüzümüzü kara çıkarmadı Kayışdağı'nı kolaylıkla fethetti. Yarınki buluşma ise canlı canlı görmek isteyenler için büyük bir heyecan olacak. İlker Bey varken bu buluşmalar ve denemeler daha çok olacak gibi. Tekrar teşekkürler Böyle kolay bir çıkmak için iddialaşan Murat Bey'e de teşekkürler. Ama Mor t-shirt'ü yarın giymeyi unutmayın
yarın üzerinde duster çıkmaz dedim çıktı yazan bi mor duster la gelin.
çok iddaa etmiyeyim ama benim rampa bu değil.bu akşamcıların piknikçilerin rampası.fbmy nikli arkadaşımızda baksın,
bizim rampa dediğiniz gibi 2 metrelik toprak sutre girişli.sürekli düz çıkış açı farklı son 50 metresi 45 derece filan en bu yoldan daha geniş
bu açıyı çıktıysa orayıda çıkar herhalde yarın göreceğiz
ama bizim meşhuur çıkışa benzetemedim açıkçası diğer çıkan arkadaşlarda fikir belirtsin ben buranın akşamcıların rampası olduğu fikrindeyim
ben gsm den nete girmiyorum.pc başında olsam çıkacağınızı bilsem gelirdim yarın kimse görmeden bugünden morarmak için.duster lı süvari daha önce çıksaydınız ortaya keşke
yarın üzerinde duster çıkmaz dedim çıktı yazan bi mor duster la gelin.
çok iddaa etmiyeyim ama benim rampa bu değil.bu akşamcıların piknikçilerin rampası.fbmy nikli arkadaşımızda baksın,
bizim rampa dediğiniz gibi 2 metrelik toprak sutre girişli.sürekli düz çıkış açı farklı son 50 metresi 45 derece filan en bu yoldan daha geniş
bu açıyı çıktıysa orayıda çıkar herhalde yarın göreceğiz
ama bizim meşhuur çıkışa benzetemedim açıkçası diğer çıkan arkadaşlarda fikir belirtsin ben buranın akşamcıların rampası olduğu fikrindeyim
ben gsm den nete girmiyorum.pc başında olsam çıkacağınızı bilsem gelirdim yarın kimse görmeden bugünden morarmak için.duster lı süvari daha önce çıksaydınız ortaya keşke
gördüğünüz gibi nirvana değil yani.ama sizler o kadar para verdiğiniz araçları böyle bir performansa sokmazdınız.haklı olarak tabiki.bu test amaçlı bir tanıtım aracımıdır.acımadan gazlamışsınız inişte.10 15 böyle performan sonunda içinden tıngırtılar gelmeye başlar sanırım duster ın
inmek için yönelip burdan çıkmadık dediğiniz rampa bizim duster bayıltacağını iddaa ettiğimiz rampa
isoff challange konu başlığına koyduğunuz yarış fotolarına baktım.yan yana seyretmişiz yarışı sanırım.galiba tripod üzerinde nikon bir makinanız vardı ve arkadaşınızla resim çektiniz timer modeda .üzeriniz toz toprak yarış ortamı için biraz fazla temiz görünmüştü gözüme