OFFROAD AZERBAIJAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFFROAD AZERBAIJAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,373
Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN

Saygı bizden sayın Abiyev teşekkür ederiz.

Etiketler

TUĞSAN' Alıntı:
sayın bakude aşayan off roadcu kardeşlerim....bakude off road aksesuarları satan yer var mı acaba?bu tür materyalleri nerden alıyorsunuz..
Sayın Azer Aliyev kardeşim size bir sual sormuştum ama cevap alamadım...yardımcı olursanız sevinirim...

af edersiniz nedense goremedim, bizde oyle bir dukkan yok turkiyeden, dubaiden ve rusiyadan aliyoruz

Çok güzel.Bu işin maliyetide orda daha düşüktür tabi.Bu arada mavi LADA NIVA BRONTO ya hasta oldum

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wulZikAaMls&list=UUqSr1uNE0kTmMG0SO--6DiQ&index=3[/youtube]

Öncelikle Azerbaycana vede oradaki öz gardaşlarımıza gönülden selam ederim....Ayrıca off road sporunun Türkiyede ..Azerbaycanda..yurt dışıda gelişmesi ..... adımızın duyrulması......Azerbaycan ile gardaşlığımızın dahada kaynaşması için çaba gösteren Rescue Team firmasının sahibi Murat Karahan gardaşımıza vede onun ekibine..emeği geçenlere...Azerbaycan idman nazırlıgına çok çok teşekkür ederiz...Azerbaycanlı gardaşlarımız bize göre petrol fiatları vede 2.el araçları yurt dışından getirebilme açısından şanslılar...Bu yüzden kuvvetli ve büyük motorlu araçlar ile off road zevkini yaşayabilmekteler...İnanıyorumki bu konuda çok hızlı büyüyerek dünyadada isimlerini duyurabilecekler...İşallah Türkiyemizde de İsoff trail yarışları devamlı yapılırda Azeri gardaşlarımızda bu yarışlara iştirak ederler..Hatta ve hatta uluslar arası bir organizasyona dönüşürde Türkiye vede Azerbaycanda trail tipi yarışlar düzenlenebilir....Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza vede fotoğraf video paylaşımlarına çok teşekkür ederiz...Sağolun...Saygı ve selam ederim....