Offroad Yapan Kampçılar Için Deli Tasarım "camping Doughnut"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,775

Etiketler
vay vay.. bu ne boyle yaw.. sistemi kurulumu pek anlayamadim, ilaveten agirligi nedir gibi teknik bilgilere ulasamadim ama ondan evel ne varsa silip atacak gibi bisey bu.. cok yeni bisey sanirim, youtube ta video falan bulamadim..

vay vay.. bu ne boyle yaw.. sistemi kurulumu pek anlayamadim, ilaveten agirligi nedir gibi teknik bilgilere ulasamadim ama ondan evel ne varsa silip atacak gibi bisey bu.. cok yeni bisey sanirim, youtube ta video falan bulamadim..

Konsept olarak imalatı yapılmış ama satışı şu an için yokmuş. Eğer geri dönüşler olumlu olursa satışa çıkar yakında

Tasarımcı firmanın sitesi: http://archiworkshop.kr/
Diğer bir kaynak: Glamping tents shaped like worms and doughnuts by ArchiWorkshop

aslinda yil olmus 2016.. halbuki 70 lerde uzay 1999 u seyrederken vay anasini diyoduk.. demem o ki kamp sevdalilarina daha iyi hizmet etmesi lazim teknolojinin zira uzaya cikalim demiyoruz sunun bi de kurulumunu goreydik.. arac ustunde duruyo da, acilip da S veya C sekli alana kadar onca uzunluktaki duvarlar nereye katlanip giriyo.. onu cozemedim..