KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çamurda çok iyi sonuç alacağınız kesin normal mt lastiklerden daha iyi olduğunu okudum bu gün .hatta lassanın ürettiği en iyi lastik miş.land larında orjinal ekipmanıymış. xtrailde çamurda nasıl olur onuda sizden öğreniriz. hayırlı olsun. niva tr sitesinde ayrıntılı bilgiler mevcut.
Merhaba 4-5 yıl 2008 model T31 bindikten sonra Navaraya geçiş yapmıştım, tabi büyük bir pişmanlıktan sonra bugün 2012 model T31 e kapora gönderdim ve forumlara bakmaya başladım. Daha önceki arabamda maxxisin 771 bravo AT kullanmıştım, çok ta memnun kalmıştım ancak yanlarındaki yazılar kabartma kaldırımlara sürtünce hemen kopmuştu. Ancak 2008 lerin 17" jant var, 2012 de ise 18" dolayısıyla AT lastik bulmak zor olacak tavsiyesi olan varsa beklerim. Muhtemelen 5x114,3 bijon aralığında 16" e düşeceğim. Son olarak karter koruma için bir araştırma yapmıştım aşağıda vereceğim adreste satıyorlar 450 TL yazmış bilginize.
Otomobil & Arazi Aracı Yedek Parça ürünleri mi arıyorsunuz? Otomobil & Arazi Aracı Yedek Parça ürünleri fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!