jnrjnr16 Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 5 Ocak 2010 #17 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" çok güzel olmuş güle güle kullan
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 14 Ocak 2010 #18 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Teşekkür ederim
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 14 Ocak 2010 #19 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Deep' Alıntı: Çok teşekkür ederim arkadaşlar, yükseltme, motor gibi tüm işleri Oktay halletti, portbagaj ve tampon ise Orhan usta yapımıdır. Genişletmek için tıkla ... Mert yanlışmı hatırlıyorum sende bir de RR var dı değilmi????? selamlar
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Deep' Alıntı: Çok teşekkür ederim arkadaşlar, yükseltme, motor gibi tüm işleri Oktay halletti, portbagaj ve tampon ise Orhan usta yapımıdır. Genişletmek için tıkla ... Mert yanlışmı hatırlıyorum sende bir de RR var dı değilmi????? selamlar
LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 14 Ocak 2010 #20 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Oktay Usta... Benim arabaya'da Oktay bakıyor. RRC vardı bir tane bende, Oktay sayesinde yürüttük... Sonra sattık o ayrı Resimde dükkanın önünden zaten... Şimdi efendim, sadece araba bozulunca filanda gitmiyoruz, takılmaya muhabbete de gidiyoruz dükkan'a ayrıca bilgilerinize. Selamlar,
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Oktay Usta... Benim arabaya'da Oktay bakıyor. RRC vardı bir tane bende, Oktay sayesinde yürüttük... Sonra sattık o ayrı Resimde dükkanın önünden zaten... Şimdi efendim, sadece araba bozulunca filanda gitmiyoruz, takılmaya muhabbete de gidiyoruz dükkan'a ayrıca bilgilerinize. Selamlar,
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 14 Ocak 2010 #21 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" gokhanlro' Alıntı: Mert yanlışmı hatırlıyorum sende bir de RR var dı değilmi????? selamlar Genişletmek için tıkla ... Bende hiç RR olmadı Gökhan abi, 2 tane Disco var, bir dizel bir V8.
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" gokhanlro' Alıntı: Mert yanlışmı hatırlıyorum sende bir de RR var dı değilmi????? selamlar Genişletmek için tıkla ... Bende hiç RR olmadı Gökhan abi, 2 tane Disco var, bir dizel bir V8.
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 15 Ocak 2010 #22 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Deep' Alıntı: Bende hiç RR olmadı Gökhan abi, 2 tane Disco var, bir dizel bir V8. Genişletmek için tıkla ... Hııııı ??? ??? Ben karıştırdım o zaman...RRc yi kestirmiş biri vardı o da turuncu renkli hatta LRO dan tanışıyorduk..... ??? selamlar
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Deep' Alıntı: Bende hiç RR olmadı Gökhan abi, 2 tane Disco var, bir dizel bir V8. Genişletmek için tıkla ... Hııııı ??? ??? Ben karıştırdım o zaman...RRc yi kestirmiş biri vardı o da turuncu renkli hatta LRO dan tanışıyorduk..... ??? selamlar
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 15 Ocak 2010 #23 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Gökhan abi, bahsettiğin araç Oktay'ın kendi arabası.
Jimny_Mehmet Kamp III Mesajlar 511 Tepkime Puanı 5 Yer Boğaziçi Arnavutköy 15 Ocak 2010 #24 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" gokhanlro' Alıntı: Hııııı ??? ??? Ben karıştırdım o zaman...RRc yi kestirmiş biri vardı o da turuncu renkli hatta LRO dan tanışıyorduk..... ??? selamlar Genişletmek için tıkla ... o araç oktay ustanın arabası ve oda sattı artık onu
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" gokhanlro' Alıntı: Hııııı ??? ??? Ben karıştırdım o zaman...RRc yi kestirmiş biri vardı o da turuncu renkli hatta LRO dan tanışıyorduk..... ??? selamlar Genişletmek için tıkla ... o araç oktay ustanın arabası ve oda sattı artık onu
debarande Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 17 Ocak 2010 #25 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" evet, o araç en son gördüğümde elektrik tesisatı yenileniyordu, oktay 18 ocağa kadar yetiştirmem gerekli demişti. RRC kesilince bambaşka bir araca dönüşüyor, daha bir agresif oluyor kanımca. Yeni sahibi kazasız belasız kullansın..
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" evet, o araç en son gördüğümde elektrik tesisatı yenileniyordu, oktay 18 ocağa kadar yetiştirmem gerekli demişti. RRC kesilince bambaşka bir araca dönüşüyor, daha bir agresif oluyor kanımca. Yeni sahibi kazasız belasız kullansın..
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 18 Ocak 2010 #26 Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Hımmmmmm O zaman ben oktay ustay lada tanıştım.... Lro İst ulda gittiğim bir gezide o bahsettiğim araçta vardı,,,,karadeniz kıyısına doğru gitmiştik.. selamlar
Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam" Hımmmmmm O zaman ben oktay ustay lada tanıştım.... Lro İst ulda gittiğim bir gezide o bahsettiğim araçta vardı,,,,karadeniz kıyısına doğru gitmiştik.. selamlar