Olcayto Toker ve Ekibi Nif Dağı Keşif Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,751

Etiketler
Ynt: Olcayto Toker ve Ekibi Nif Dağı Keşif Gezisi

Nif dağı karlı görünümüyle harikaydı. Ama zincirsiz olduğumuzdan zirve yapamadık. Çünkü zirvede kar kalınlığı 40 cm civarındaydı.

Arkadaşlar bu kar erken erimez gibi. İstiyorsanız bu hafta sonu nif dağı zirve yapabiliriz. Ama zincirsiz asla çıkamayız. Bu fikrime katılıyorsanız 31 ocakta bol karlı bir zirveye ne dersiniz. Selamlar...

Hasan Abi görüntüler için teşekkürler, Rubicon sonunda garajdan çıkmış, fotolardaki araziyede yakışıyor. Belirttiğin tarihte Kemalpaşa 'da olursam ben de katılırım. Selamlar. (Kar sadece Nif Dağında mı, ilçe merkezinde yok mu?)

Mustafa kardeşim ilçe merkezde kar yok ama nif zirvede 40 cm civarında. Zirveye çıkamadık malesef kar kalınlaştıkça zincir gerekiyor ama harika manzaralar var. Eğer hafta sonu burda olabilirsen ve ekipten arkadaşlarında ilgisini çekerse toplu zirve yaparız İnşallah. Tek veya 2 araç zor ve riskli. Geldiğinde haberleşelim. Selamlar...

Hasan abi güzel bir gezi olmuş.
Bu hafta sonu için İzmir gurubuyla bir ön görüşme yapayım.

Ahmet senin yeni dağ ejderi yola çıkmaya hazır hale geldimi. Yorgun ama olsun ejder ejderdir sonuçta.

paylaşım
için teşekkürler

Güzel fotoğraflar için teşekkürler.
İzmir'de özlenen ,arzu edilen görüntüler bunlar

doçhasan' Alıntı:
Ahmet senin yeni dağ ejderi yola çıkmaya hazır hale geldimi. Yorgun ama olsun ejder ejderdir sonuçta.

Yorgun olsada ben onu yeteri kadar dinlendiriyorum. Dağattık toplamak için parça siparişi verdik. Bakalım bir terslik olmazsa haftaya hazır gibi.