Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RK.209 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,859

RK.209

Ana Kamp
Yer
Ordu
2001 Suziki vitara JLX için ön,arka tampon ve yan bagalitleri nereden temin edebilirim?

Etiketler
Ynt: Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler

Hangi bakalitler (dodikler) lazim ? Neden lazim ? Estetik kusurdanmi kazadan dolayimi yani ?

Estetik açısından, kenarlardan kalkma yapıyor belki benimki tutturulabilirmi ? bilmiyorum. Tampon'lardada köşelerde ezilme var o yüzden tamirle veya degiştirmeyi düşünüyorum.

Sanırım birde bu lastikten lazım.İst nereden bulabilirim?

Düşünürseniz ön tampon var elimde 2 adet

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suzuki-vitara-1-6-jlx-on-tampon-44516129/detay/

Slm orduda mi yaşıyorsun çelik tampon yeni sanayide yapan bir usta var işçiliğine iyi diyorlar bnde bagaj yaptiricam.yan bagalit dediğin yan basamak mi bnde var kullanmıyorum bakabilirsiniz sanayide dükkanda duruyor.

Selamlar.Yeniden çelik tampon ve sıfır dodik yaptıracaksan Kartal da sanayiye bitişik Ta.kaya san sit.de bu işi yapan arkadaşlar var.iki dükkan da bitişik. zamanınız varsa uğrayın derim.Eyüp usta Dodik ve poyesterişleri yapar.hamit ustada diğer işleri vs.kolay gelsin iyi paylaşımlar.

ORDU'da oturuyorum. Resimde görülen eteklerdeki bej renkte olan kısımları soruyorum yıpranma varda ondan degiştirmeyi düşündüm sanırım yenisi yok. Tamir yoluna gidecem sanırım

düşünürseniz ön tampon bende var