KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aracın beyninde imiş..devre yanmış o yüzden yapıyormuş ustam öyle söyledi..ayrıca benzin pompa rolesi yanmıştı onuda değiştirdik..şimdi nazar deymesin saat gibi maaşallâh.. ) ) )
inşallah sıkıntısız kazasız belasız güzel gunlerde kullanırsınız...arac beynını her usta yapamıyo sakıncası yoksa yapan ustanın iletişim bilgilerini paylaşmanız mumkunmu
Konu başlığı ile alakalı değil bu paylaştıklarımız o yüzden Levent kardeşimin paylaştığı konuyu fazla dağıtmamak amacındayım.Burada frontera club için tasarlanmış çizimlerle ilgili paylaşımda bulunursak Levent kardeşimin emeği boşa gitmemiş olur...Elelktrikçi usta Bolu da ihtiyacınız olduğunda memnuniyetle iletişime geçebilmeniz için telefon ve adresini verebilirim.saygılarımla
ahmet abi geçmiş olsun. keşke ben boluya geldiğimde karşılaşsa idim o usta ile. allah kaza bela nazardan esirgesin, hayırlı kullanmalar nasip eylesin...
arkadaşlar herkese teşekkür ederim. birimiz hepimiz, hepimiz birimiz düşüncesi ile hareket ediyorum. kıyafet konusunu iyice netleştirdikten sonra sizinle paylaşma taraftarı idim. sonra sanki tekelimde gibi hissettiğimden sizinle paylaşıp önerilerinizi almak istedim. kıyafetlerde yapılan değişiklik önerilerini opel gm ye e-mail attım. değişiklikleri sizinlede paylaşmak istedim. son şekiller için fikir ve önerileriniz nedir.?
ahmet bey gecmiş olsun nazar deymesin diyelim.
ben havalardan kardan ve işten bir triger kayısını dahi değiştiremedim logolarda masamda duruyor.
konuya dönersek ortaya cok güzel seyler çıkmış.levent bey elinize kolunuza saglık.
Bence logoların giysilerin üzerinde olması orjinalliğini koruma açısından daha güzel olur,kimin kıdemli kimin kıdemsiz olduğu belli olur hemde hatırası olur o giysilerin Yoksa benim uniformanın logolarıda cırtlı yıkanmadan yıkanmaya çıkartılıyor logolar eskimiyor esprisi bu cırtın saygılarımla...
Ayrıca naçizane renk konusunda da benim fikrim Gezenbilir ve Opel in renklerine uyulması daha hoş olur gibime geliyor..mesela Gezenbilir site rengi siyah ve turuncu-opel in de bildiğim kadarıyla turuncuya yakın sarı ve gri olmalı(yanlışsan düzeltin lütfen) giysi renklerinde de bu renkler ağırlıklı zaten..
Ayrıca naçizane renk konusunda da benim fikrim Gezenbilir ve Opel in renklerine uyulması daha hoş olur gibime geliyor..mesela Gezenbilir site rengi siyah ve turuncu-opel in de bildiğim kadarıyla turuncuya yakın sarı ve gri olmalı(yanlışsan düzeltin lütfen) giysi renklerinde de bu renkler ağırlıklı zaten..