evet darbelerle pek alarm çalmıyor fakat kapılar zorlanıldığı zaman veya çok gürültülü araç geçtiği zaman alarm çalması değilde kesik kesik korna çalıyor
teşekkür ederim double din için
yol bilgisayarı orjinalde yukarıda altta da teyp yeri var fakat benden önceki sahibi yeni bir kalıp yaptırıp yol bilgisayarını alta üstede double dini aldırmış küllük iptal edilmiş sadece en altta çakmaklık var oradada telefon şarj cihazı var
selamlar
benim arac standart 2001 3.2 araca telsiz montajı yapsak telsizi nereye koyabiliriz tabi birde anten meselesi var üzerindeki standar tamponlarda ön ve arkada nereye koyabiliriz acaba . :
takan rkdaslar var mı acaba ???
selamlar
benim arac standart 2001 3.2 araca telsiz montajı yapsak telsizi nereye koyabiliriz tabi birde anten meselesi var üzerindeki standar tamponlarda ön ve arkada nereye koyabiliriz acaba . :
takan rkdaslar var mı acaba ???
selam hocam...
illa da 3.2 için dersen, ecotopel hüseyin abiden görselleri iste. elinde telsiz varsa ebat büyüklüğüne göre yer seçersin. ama yıllardır resmi araçlarda telsizi kullanım kolaylığı ve ön göğüslük zarar görmesin diye, ön yolcunun soluna kalan vites yanına monteleriz. anten için üsste port bagaj yoksa (gerçi bende üstte port bagaj var ama anteni ön rolbara monte ettim.) öndeki rolbara monte edilebilir.
selam arkadaşlarım.
frontera faaliyetlerine ilk başladığımız zamanlarda xlan69 rumuzlu onur arkadaşımız faaliyetlerde aktif idi. sonrasında sessiz kaldı iletişim kurulamadı. bu gün iletişim kurduk. bu zamana kadar iletişim kuramamamızın sebebi kendinden size aktarmak istedim. arkadaşıma bu zamana kadar ulaşamadığım için kendime çok kızdım.
"sevgili balikay msj larınıza anca cvp yazabiliyorum son görüştügümüz tarihten hemen sonra çok talihsiz bir kaza geçirdim anca ayaklanabildim,şükür hayattayım arazalar var ama bunada şükür araç hurdaya çıktı ama her gören hayatımı araca borçlu oldugumu söylüyor şu an araçsızım. yanlış anlamalara karşı açıklama yapma geregi duydum saygılar. loga çalışmalarına buyüzden kayıtsız kaldım özür"
selamlar tüm fronti ailesine
bu arada kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar, tez zamanda aramızda görmek isteriz.
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracım sabahları çalışmadığı için 1 ay önce üst kapak sökülerek subablar değişti ve subab ayarı yapıldı sonuç yine çalışmadığı gibi sabahları veya uzun süre beklediğinde ilk çalıştırmada motor ısınana kadar egzosdan yoğun bir beyaz duman atma sorunu oldu ve ustayı değişitirdim (ilk gititiğim usta ahmet usta ostimde yılıdız opel) ikinci gittiğim usta şaşmazda aracı 3 gün oraya bıraktım sorunun hava akışmeterede olduğunu ladanın hava akışmetresi ucuz olduğu için 500 tl ye onu takmışlar sabahları geç çalışma sorunu kalktı fakat yoğun beyaz duman sorunu devam ediyor acaba bu mevsimlerde normal mi yoksa ben mi abartıyorum yoksa işin kötü tarafı contadan motora su mu sızıyor
selamlar tüm fronti ailesine
bu arada kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar, tez zamanda aramızda görmek isteriz.
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracım sabahları çalışmadığı için 1 ay önce üst kapak sökülerek subablar değişti ve subab ayarı yapıldı sonuç yine çalışmadığı gibi sabahları veya uzun süre beklediğinde ilk çalıştırmada motor ısınana kadar egzosdan yoğun bir beyaz duman atma sorunu oldu ve ustayı değişitirdim (ilk gititiğim usta ahmet usta ostimde yılıdız opel) ikinci gittiğim usta şaşmazda aracı 3 gün oraya bıraktım sorunun hava akışmeterede olduğunu ladanın hava akışmetresi ucuz olduğu için 500 tl ye onu takmışlar sabahları geç çalışma sorunu kalktı fakat yoğun beyaz duman sorunu devam ediyor acaba bu mevsimlerde normal mi yoksa ben mi abartıyorum yoksa işin kötü tarafı contadan motora su mu sızıyor
üst kapak esnasında muhakkak conta değişmiştir. acaba yeni takılan contanın markası ne kaliteli mi.? birde üst kapak bloğu saplamaların olduğu yer su kanallarına çok yakın, üst kapak bloğunu yerleştirirken contanın saplamalara gelen kısmını deforme edebiliyorlar. buda yanma odasına zamanla su girmesine sebeb oluyor.?