OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,001

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

çok teşekkürler ustam. diğer araçların bazen 4L ile 2-3 vtesle çıktıkları yerlere fronti 4H ile 3 den aşağıya düşmedim. ama bazende frontide 5 kişi ve yükleri olduğu zamanlarda motorun zayıflığını hissedip 4L 2.vitese düştüğüm oldu.

mrdnmz' Alıntı:
yanlış mı yapıyoruz acaba Frontileri tanıtmakla
emrem bu tür faaliyetlere katılıp frontileri tanıttıkca piyasasını yükselticeğimizden korkuyorum.

Tanitmak gerekiyo insanlara iyice frontileri yolda goren herkes hasta oluyo 2.el piyasasi yapmak lazim

Pazar günü 35 plakalı bir Fronti dekiler ile Gölcük te karşılaştık ama yol müsait olmadığından sadece birbirimize geçerken selam verebildik.

Sanıyorum "kullanıcısı" olan bir aracımız olacak yakında.

Bunun tabi ki + ları da var - leri de.

göreceğiz.

Aynen devam. Ben halimden memnunum... Aracımdam memnunum. Dostlarımdan hele hele Allah ayırmasın. AMİN...

amin... aynen devam.

Amin diyelim. Bende jemalden cok memnunum,

mrdnmz' Alıntı:
Bu arada 9 Kasım a kadar İstanbul dayım. Dostlara duyurulur )

Emre abi hoşgeldin sefa geldin. Başımızın üstünde yerin var. Neredesin abi sen?

üstat farklı organizasyonlarda birinciliklerde bekliyoruz ...düşünsene farklı yarışlarda 1 ve 2 lik kürsüsünde iki frontera ..birincilik adaylarından biri siz diğeride damast arkadaşımız olabilir diye düşünüyorum ..hem teknik beceri hemde araçları yeterli ....

estağfurullah, motor tamir bilgim yok denecek kadar az. benimde ustam otecopel... ama allahın izni ile mekanikte eyvallah...
damastımı geçemem, geçipte birinci olamam. ikincilik yeter bana
offroad yarışlarına katılabilmemiz için frontilerimizi soyup tekrardan giydirmek gerekiyor. buda en az 15.000 tl lik modifiye yapmak demek. ayrıca her yarış için 2-3 bin, sonrası da bi 6000tl masraf. ya dededen çok kalan miras olması lazım yada iyi bir sponsor bulmak lazım.

cok ciddi paraymış..ben bu kadar masraflı olabılecegını tahmın etmiyordum ..dede mirasıda dayanmaz bu masraflara ..

BIM01' Alıntı:
cok ciddi paraymış..ben bu kadar masraflı olabılecegını tahmın etmiyordum ..dede mirasıda dayanmaz bu masraflara ..
yani...

sponsor hazır. Hatta İzmir deler... bir ara görüşelim.

levent abi

15.000tl harbiden iyi para. ben bir ara hesaplamıştım hiç birşey yapılmamış halini sen gösterdin bize zaten )) gereken düzenlemeler öncelikle yürür aksamı kuvvetlendirmek ve bunu yaparken de aracı yükseltmek ki parçaları TR den alırsanız eğer bu rakamlara ulaşabiliyorsunuz.

Biliyorsun Tr de 1250TL olan B kasa şnorkel i ben 99€ ya bulmuştum. biraz imkan ve olanaklar biraz da zorlamak ile alakalı.

ha bir de ikinci araç olacak ))