yakıt tüketimim arttı senin yüzünden ;D ;D V6 nın sesi geliyor artık öyle keçeden kaçan, uydurma egzost sesi yok aracın içinde de ses kalmadı varsa yoksa V var 6 sı var. Senfoni orkestrası gibi 6 parçalı orkestra ;D ;D
Bu haftasonu Belek'ten 50TL yakıt aldım dönerken Gebiz e daldık Isparta yolundan çıktık Kurşunlu köyü filan eve geldik hala benzin var. Ben artık bozmam aracı tüp le falan...
yakıt tüketimim arttı senin yüzünden ;D ;D V6 nın sesi geliyor artık öyle keçeden kaçan, uydurma egzost sesi yok aracın içinde de ses kalmadı varsa yoksa V var 6 sı var. Senfoni orkestrası gibi 6 parçalı orkestra ;D ;D
Bu haftasonu Belek'ten 50TL yakıt aldım dönerken Gebiz e daldık Isparta yolundan çıktık Kurşunlu köyü filan eve geldik hala benzin var. Ben artık bozmam aracı tüp le falan...
Sana da iyi aksamlar. Dondun galiba TR turundan ayaginin tozuyla birde organizasyona katildin hatta ustune benzin depo hortumlarini degistin. Masallah hic bos anin yok...
Sana da iyi aksamlar. Dondun galiba TR turundan ayaginin tozuyla birde organizasyona katildin hatta ustune benzin depo hortumlarini degistin. Masallah hic bos anin yok...
Usta bnzin ve lpg arasindaki fark km basina 20krs tan fazla. Soyleki km basina 20/30 krs az oduyorum derken servise bir gidiyorsun basliyorsun hava debimetresi, egr valfi, bujiler, kablolar, atesleme tertibatinin elemanlari, subaplar, daha yuksek isi yuzunden normalden fazla genlesen subaplar, sonra yag yakmaya baslasin, conta miydi radyatormuydu derken bir ton masraf.
Yok aga sehir ici benzine devam ama canimi da acitmiyor degil. Uzun yolda tup kacinilmaz.
arkadaşlar sizin frontilerin yanında benimkisi gariban kalacak. :'( boyası dökük, her tarafı çizik. :'( :'( :'( :'( darbe vurukları var ağlamak istiyorum....
arkadaşlar sizin frontilerin yanında benimkisi gariban kalacak. :'( boyası dökük, her tarafı çizik. :'( :'( :'( :'( darbe vurukları var ağlamak istiyorum....
;D ;D ;D ;D takıldığın konuya bak biz dar gecitlerden gecerken allah şurası vurdukmu şurasını cizdikmi birsürü polimiğe giriyoruz sen ne yapıyorsun lodoslama dalıyorsun ama biz seni kıskanırız en güzeli sen aracı at bi kurtarıcıya gönder bana komple kaporta boya ondan sonra sende kıyamassın lodoslama dalmaya biz de seni kıskanmayız.nasıl ama