Emre abi aslinda opel markasi frontiyi tutturamadi burada yada jeep sinifini gelisen otomotiv sektorunde ikinci plana atti, yoksa 2000 ve yukarisi 3.2 frontiler ust model sorentolatdan, vitaralardan cok daha konforlu ve iyi bir arac
Emre abi aslinda opel markasi frontiyi tutturamadi burada yada jeep sinifini gelisen otomotiv sektorunde ikinci plana atti, yoksa 2000 ve yukarisi 3.2 frontiler ust model sorentolatdan, vitaralardan cok daha konforlu ve iyi bir arac
slm herkeze konu başını almış gitmiş maşallah iyerki yarış diyorsanız cok fazla bir şey yapmaya gerek yok araclara sadece alt takım yükseltme profosenel kit birde ön defransiyel arb 100% kilit yeterlidir.ondansonra sal cayıra mevlam gayıra.
slm herkeze konu başını almış gitmiş maşallah iyerki yarış diyorsanız cok fazla bir şey yapmaya gerek yok araclara sadece alt takım yükseltme profosenel kit birde ön defransiyel arb 100% kilit yeterlidir.ondansonra sal cayıra mevlam gayıra.
ARB Türkiye Nisan ayı için özel bir kampanya ile Difransiyel Kilidi alanlara , kilit için gerekli Hava Kompresörleri ‘ni ücretsiz hediye ediyor ve montaj için ekstra ücret almıyor. Yurtdışında Off Road Aksesuarları ve Ekipmanları ile ilgili sürekli gördüğümüz benzer kampanyaları ülkemizde görmek sevindirici.
İletişim ve Adres:
Tarkan YÜCEL
TAR OTOMOTİV
ARB TÜRKİYE
0216 574 6993
0216 577 6286-87
0216 574 6995 FAX
Bostancı Sanayi Sitesi Doğanbey Cad.
İrem İş Merkezi No:38/a İçerenköy
Uzun zamandır bir frontera hastalığı aldı başını gidiyodu işim gereği 4*4 ler ile seyahatlerim ve vakalarım olduğundan dayanamadım 3.2 2001 Fronteramı aldım ve aranıza katılmak istiyorum fotolar aşağıdadır saygılarımla...
Yok hastanede çalışıyorum aynı zamanda Sağlık Bakanlığının Arama Kurtarma birimi olan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ) Personeliyim.UMKE araçlarımızın hepsi 4X4 tür.