Merhaba arkadaşlar...yardımlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler..Evet söylediğim gibi gaz ayarında 35 i 25 e düşürdüğümüzü dün yazmıştım..Sevgili ustam Volki de büyük bir itina ile benzin tankını indirdi ve pompanın değiştirilmesine karar verdi..orjinali GM olan benzin pompasının kaç bar olduğunu tesbit edemedik yani biz kaç bar benzin pompası takacaktık.Opel servise sorduk 3 bar olduğunu söylediler ancak onlarda kesin bir şey söyleyemediler frontera için ve ellerinde benzin pompası olmadığını hatta çırak doğru söylüyorsa bugüne kadar hiç benzin pompası değiştirmediklerini söylemişler!!!!! Neyse biz yine LEvent kardeşimizle istişare ettikten sonra onun benzin pompasınıda değiştiren Fuat Usta ya danışmakta karar kıldık..Fuat usta bize 4 bar lı bir Japon benzin pompası temin etti ve Volki ustada monte etti,ayriyeten depo inmişken benzin hortumlarınıda yeniledik ve yarım saat benzinde deneme sürüşünde herhangi bir aksilik olmadığında karar kıldık..Sabah kalkıp doğruca kontak anahtarını iki kere aç kapa yaptıktan sonra kontağa bastım çok kolay ve güzel bir şekilde motor çalıştı herhangi bir silkeleme veya çalışmakta güçlük yaşanmadı..yaklaşık 1 km yürüdükten sonrada gaza geçiş yaptı..bir kaç defa daha stop edip tekrar çalıştırdığımda hiç bir sorunun kalmadığını gözlemledim...sadece teknik şu; kontağı bir kez açıp kapatıyorsun marş çevirmeden ikinci defa çevirdiğinde marş çeviriyorsun..bilmem anlatabildimmi ?
)
) Hepinize sorunsuz,kazasız,sağlıklı uzun yollar dilerim.saygılarımla..Siteden yardım ve bilgilerini esirgemiyen Osman kardeşime,istanbuldan Kadir kardeşime,İzmirden Levent Kardeşime ve Ustam Volki ye Elektirkçi Fuat usta ya yaşadığım bütün olumsuzlukları mutluluğa çevirdikleri için çok çok teşekkür ediyorum... :-* :-* :-*I love you my Fronteram.... :-* :-* :-*