herkese selamlar ben ankarada ikamet etmekteyim benimde 98 model 2.2 fronteram var ve ön sol hub arızalandı elinde fazla hub olan arkadaşlar var ise satın alabilirim veya ankarada nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...
Frontera şimdi elektrikçide..akşam geç vakitlere kadar uğraşmış ustam sağolsun..şimdilik hata benzin pompa rolesinde buldu,onu yeniliyoruz..adım adım ilerliyoruz ..şimdilik iyi gidiyor..
Frontera şimdi elektrikçide..akşam geç vakitlere kadar uğraşmış ustam sağolsun..şimdilik hata benzin pompa rolesinde buldu,onu yeniliyoruz..adım adım ilerliyoruz ..şimdilik iyi gidiyor..
herkese selamlar bende 5 senedir fronteracıyım. gerçekten sıkıntıları herkes tarafından bilimiyen bi araba.amma ve lakin arabamı gerçekten seviyorum. gökhan arkadaşım bunların ön hubları sıkıntılı gerçekten. ikini elini yıldız sanayide oto güvende bulabilirsin. daha önce ben sormuştum.tezgahların altından deşeliyim 2 -3 tane bulmuşlardı ama ben almamıştım. istersen bi bak
tşk ederim ömer abi yıldız da güven otoya sordum bulamadılar ivedik hurdacılar sitesinde japoncular varmış orda bulursun dediler ısuzu nun bir modeliyle aynıymış...olmazsa manuele çevirteceğiz tarotomotivde varmış