Merhabalar,
Murat bey karda bende İstanbu'daydım. Arabam bakımdaydı arkadaşım bana gel araba hazır dedi yola çıktım. Ayın 20 sinde yola çıktım Silivri çevresi iyice kötüydü Tekirdağ'a kadar devam etti.Sonrası sadece soğuktu yol güzeldi.
Fakat karın tadına vardım, gayet güzeldi.Fronti bakarken Galloper II buldum kısmet onaymış.
Kim ne derse desin heryerde güzel olan kar, İstanbul'da başka bir güzel.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar,
Levent bey, var deniz işlem başladı.
Benim sahip olmak istediğim boyutlar zaten sizin arabaların arka camında, arka sağ-sol çamlarda ve ön camda olanlardan (bu üçü zaten daha küçük olacak galiba hani 15-20 cm gibi).
Eğer elinizde var ise adres bilgilerimi size gönedriyorum, ödeme işini nasıl ediyoruz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
selma arkadaşlar. bugün sabah arabayı çalıştırmak için depriyaja bastıgımda biraz yumuşadıgını farkettim ve vites geçişlerrinde zorlanmalar başladı. bir süre onrada vitesler hiç geçmez oldu. iş yerime gidip didip hidroligin havasını almaya çalıştım ama nafile sanırım merkezlerden biri görev yapmıyo. yarın üst merkezi söküp bi bakacagım bakalım hangisinden alt merkezdenmi yoksa üst merkezdenmi.bu konuda deneyimi olan arkadaşarım bilgilerini benimle payşalırlarsa sevinirim.
selma arkadaşlar. bugün sabah arabayı çalıştırmak için depriyaja bastıgımda biraz yumuşadıgını farkettim ve vites geçişlerrinde zorlanmalar başladı. bir süre onrada vitesler hiç geçmez oldu. iş yerime gidip didip hidroligin havasını almaya çalıştım ama nafile sanırım merkezlerden biri görev yapmıyo. yarın üst merkezi söküp bi bakacagım bakalım hangisinden alt merkezdenmi yoksa üst merkezdenmi.bu konuda deneyimi olan arkadaşarım bilgilerini benimle payşalırlarsa sevinirim.
geçmiş olsun. bende de aynı sorun oldu, debriyaj hidroliğinin kutusunda yağ kalmamış. dot-4 hidrolik yağı ile doldurdum. yaklaşık 20 kere debriyaja bastım. tekrar eksilen kadar hidrolik yağı ekledim sonrasında düzeldi.debriyaj hidroliğinin kutusuna baktın mı içinde yeteri kadar dot-3 yada dot-4 hidrolik yağı var mı.?
evet levent bey kutuda hidrolik var üstüne birazda ekledim hatta.aynı şey mart ayındada olmuşdu ozaman havasını aldıydım düzelmişti. dün üst merkezi söktüm dışarda elimde ittirerek denedim pek bişey görünmüyo ama içindeki oringler herhalde ömrünü tamamlamak üzere.üst merkezde tamir edilmiyen cinsten atıp yenisi alınacak.yerine takıp havası nı tekrar aldım şimdilik fena değil gibi ama ankaraya gittiğimde değiştireceğim artık.
aahhhhhh aaaaaahhhhh......
yarama tuz bastınız. ben 2.8TDI motoru buldum bile ama 2012 yılı başlarında yasa değişikliği oldu. benzinli motor olarak üretilen araca dizel, dizel motor olarak üretilen araca benzinli motor değişimi yapamıyorsun. birde diyelim ki aracın 2.2i benzinli, aynı araca 2.0i benzinli motor takamıyorsun 3.2 motor serbest. yani uzun lafın kısası benzinli-dizel arasında değiştirme yok, mevcut motorun da cc den büyük takabiliyorsun, küçük cc takamıyorsun. :'( :'( :'(