Gezi için katılımcı arkadaşlarımızın harıl harıl "bakım" yaptırdıklarını duyuyorum biz de kendi çapımızda hazırlanıyoruz. İnşallah çok güzel olacak. Hem görsel hem de gezi olarak....
Gezi için katılımcı arkadaşlarımızın harıl harıl "bakım" yaptırdıklarını duyuyorum biz de kendi çapımızda hazırlanıyoruz. İnşallah çok güzel olacak. Hem görsel hem de gezi olarak....
Daha önce kendi aracı ile ilgili burada konu açmış ve sonra bir sebepten aracını satmış dolayısı ile buradan ayrılmış fakat aracı satın alan kişi ve araç hala bu sayfalarda...
mesela benim aracıma ait eski konular var mı diye bakınıyorum şimdilerde.. olur mu olur...
Bugün TUV muayenesini yaptırdım ve hiç beklemediğim bir sebepten ağır kusur aldı.
Sebep sol ön farın cam desenleri ters, yani yönü hatalı görünüyormuş.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Görevlinin dediğine göre camının değişmesi yeterli...
Nasıl bir yol izlemeliyim? Tavsiye lütfen.
Bugün TUV muayenesini yaptırdım ve hiç beklemediğim bir sebepten ağır kusur aldı.
Sebep sol ön farın cam desenleri ters, yani yönü hatalı görünüyormuş.
Böyle bir durumla karşılaşan varmı? Görevlinin dediğine göre camının değişmesi yeterli...
Nasıl bir yol izlemeliyim? Tavsiye lütfen.
Aramadığım yol kalmadı, model nosuna göre sağdan trafik için sol far olarak çıkıyor tabi yurt dışı sitelerde...
Sizlerden ricam sol farınızdaki desen yüklediğim resimdeki gibimi sol taraftaki gibi aynı desendemi?
mümkünse bir resimde koyabilirseniz tüv e gidip itiraz edeceğim.