merhaba hocam, aracın üstündeki sticker'dan tanıdım, demek foruma da yazıyormuşsunuz. durup selam vermek isterdim ancak minibüs ile zilkale'ye doğru yol alıyordum. araç frontera olunca hemen dikkatimi çekti
Merhabalar, nasip kısmet diyelim. Sürüşü çok keyifli, tam da bizim yöreye uygun bir araç.
Sağolsun forumda ki abiler arkadaşlar da çok yardımcı oldular. Böyle devam...
kesinlikle haklısınız, daha sonra palovit şelalesine de gittim. valla dedim bu yollar tam frontera için o yolları frontera ile kat etmek gerçekten zevklidir eminim
6.Gezenbilir Bolu Festivali dün başladı,ameliyat olmam sebebiyle aracımla gidemedim ancak onlarla aynı havayı teneffüs etmek ve etkinlikte bulunmak için bugün öğle saatlerinde festival alanındaydım.Saat 12.15 gibi offroad başladı ve hakikaten çok zorlu parkurda ben oradayken sadece bir takım etapı tamamlayabildi.Ama diğer yarışan takımlarıda görmek lazımdı...Tek kelime ile offroad MÜTHİŞTİ!!size birkaç kare fotoğraf paylaşmak istedim.saygılarımla.
Birkaç kare daha...Keşke bir daha ki etkinlikte Frontera ları da böyle etkinliklerde görmek nasip olur..Çok zevkliydi,büyük haz aldım ...Emeği geçenlere çok çok teşekkürler...saygılarımla..
Bir teklif sunmak istiyorum müsaadenizle,haydi bizde Opel Frontera olarak bir ABANT buluşması etkinliği düzenleyelim...Belki profesyonel değiliz ama güzel bir etkinlik olacağı kanaatindeyim..