mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haz 2012 #65 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba Genişletmek için tıkla ... var kolayı. ama sabretmek lazım biraz. aslında eylül e kadar. işin asıl kısmı "şnorkel" gerçekten sana lazım mı? ondan sonrası kolay zaten.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba Genişletmek için tıkla ... var kolayı. ama sabretmek lazım biraz. aslında eylül e kadar. işin asıl kısmı "şnorkel" gerçekten sana lazım mı? ondan sonrası kolay zaten.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 17 Haz 2012 #66 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba Genişletmek için tıkla ... tabi yani. aynı aracın farklı motor cc sine ve yakıt cinsine göre, farklı snorkel üretiyor aynı firma tarafından
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba Genişletmek için tıkla ... tabi yani. aynı aracın farklı motor cc sine ve yakıt cinsine göre, farklı snorkel üretiyor aynı firma tarafından
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haz 2012 #67 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi balikay' Alıntı: tabi yani. aynı aracın farklı motor cc sine ve yakıt cinsine göre, farklı snorkel üretiyor aynı firma tarafından Genişletmek için tıkla ... Abi ben dönünce arayım arkadaşı olmıcak böle bak Mehmet 'e de lazım.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi balikay' Alıntı: tabi yani. aynı aracın farklı motor cc sine ve yakıt cinsine göre, farklı snorkel üretiyor aynı firma tarafından Genişletmek için tıkla ... Abi ben dönünce arayım arkadaşı olmıcak böle bak Mehmet 'e de lazım.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 17 Haz 2012 #68 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: Abi ben dönünce arayım arkadaşı olmıcak böle bak Mehmet 'e de lazım. Genişletmek için tıkla ... hani bu konuyu netleştirmiştik seninle...
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: Abi ben dönünce arayım arkadaşı olmıcak böle bak Mehmet 'e de lazım. Genişletmek için tıkla ... hani bu konuyu netleştirmiştik seninle...
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 17 Haz 2012 #69 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi yinede siz bilirsiniz.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haz 2012 #70 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi balikay' Alıntı: hani bu konuyu netleştirmiştik seninle... Genişletmek için tıkla ... Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi balikay' Alıntı: hani bu konuyu netleştirmiştik seninle... Genişletmek için tıkla ... Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 17 Haz 2012 #71 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun. Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin. her zaman elimden geleni yaparım allahın izni ile.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun. Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin. her zaman elimden geleni yaparım allahın izni ile.
ozturk55 Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 12 Yaş 45 Yer Samsun 17 Haz 2012 #72 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun. Genişletmek için tıkla ... Bende varım bendeee .
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun. Genişletmek için tıkla ... Bende varım bendeee .
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haz 2012 #73 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Bende varım bendeee . Genişletmek için tıkla ... ;D ;D kalpler bir valla ne diyim. ben sana yazarken sen buraya yazmışsın...
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Bende varım bendeee . Genişletmek için tıkla ... ;D ;D kalpler bir valla ne diyim. ben sana yazarken sen buraya yazmışsın...
ozturk55 Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 12 Yaş 45 Yer Samsun 17 Haz 2012 #74 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bu arada benim bagaj nasıl olmuş.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 17 Haz 2012 #75 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Bu arada benim bagaj nasıl olmuş. Genişletmek için tıkla ... çok güzel. bizim malzemeler yağmurda ıslanacak :'(
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Bu arada benim bagaj nasıl olmuş. Genişletmek için tıkla ... çok güzel. bizim malzemeler yağmurda ıslanacak :'(
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haz 2012 #76 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Bu arada benim bagaj nasıl olmuş. Genişletmek için tıkla ... çok güzel. yahu ne taksan yakışıyor, ne koysan taşıyor bu araba yahu
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Bu arada benim bagaj nasıl olmuş. Genişletmek için tıkla ... çok güzel. yahu ne taksan yakışıyor, ne koysan taşıyor bu araba yahu
ozturk55 Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 12 Yaş 45 Yer Samsun 17 Haz 2012 #77 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: çok güzel. yahu ne taksan yakışıyor, ne koysan taşıyor bu araba yahu Genişletmek için tıkla ... Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: çok güzel. yahu ne taksan yakışıyor, ne koysan taşıyor bu araba yahu Genişletmek için tıkla ... Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haz 2012 #78 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsam mı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ??? Genişletmek için tıkla ... ben senin yerinde olsam boyamam siyah'a. ama şnorkel i hallediyoruz kısmetse... onun yerine biraz "ışıklandır" bence...
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsam mı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ??? Genişletmek için tıkla ... ben senin yerinde olsam boyamam siyah'a. ama şnorkel i hallediyoruz kısmetse... onun yerine biraz "ışıklandır" bence...
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 17 Haz 2012 #79 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ??? Genişletmek için tıkla ... gri ve kırmızı araçta siyah jant güzel gidiyor.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ozturk55' Alıntı: Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ??? Genişletmek için tıkla ... gri ve kırmızı araçta siyah jant güzel gidiyor.
ozturk55 Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 12 Yaş 45 Yer Samsun 17 Haz 2012 #80 Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: ben senin yerinde olsam boyamam siyah'a. ama şnorkel i hallediyoruz kısmetse... onun yerine biraz "ışıklandır" bence... Genişletmek için tıkla ... Mesela nereye ışık lazım. Geçen hafta 2 tane sis farı almıştım bagaj takılınca onlara yer bulamadım hala arıyorum hatırlarsın tavanda idi
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi mrdnmz' Alıntı: ben senin yerinde olsam boyamam siyah'a. ama şnorkel i hallediyoruz kısmetse... onun yerine biraz "ışıklandır" bence... Genişletmek için tıkla ... Mesela nereye ışık lazım. Geçen hafta 2 tane sis farı almıştım bagaj takılınca onlara yer bulamadım hala arıyorum hatırlarsın tavanda idi