KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Orçun Usta resimler için teşekkür ederiz...
Bu sitede bu aracı görüpte beğenmeyecek kişi yoktur eminim.
Çok güzel bir çalışma çıkarmışsınız.
Ancak bizler mekaniker değiliz, eminim benim gibi o parçaların ne işe yaradığını anlamayan birçok insan vardır.
Keşke bazı mekanik çalışmalar adı altında yayınladığınız karelerde teknik bilgi verseydiniz...
Neyin ne işe yaradığını anlatsaydınız...
yapılan işçiliğe tebrikler. fakat bu aracı bu kadar yükseltmenin ne artısı olabilir onu merak ettim.bu işçilik ve çaba aracı kupadan yükseltmek yerine portal aks uygulaması yönünde olsaydı belki çok daha işlevsel olabilirdi
yapılan işçiliğe tebrikler. fakat bu aracı bu kadar yükseltmenin ne artısı olabilir onu merak ettim.bu işçilik ve çaba aracı kupadan yükseltmek yerine portal aks uygulaması yönünde olsaydı belki çok daha işlevsel olabilirdi
bir aracı bukadar çok burç üzerine almanın hiçbir artısı olamaz sırf göze hitap etsin diye araçların aerodinamiğiyle oynanması bence yanlış arç sanki temizlik şirketlerinin kullandığı katlanır vinçler gibi olmuş
bir aracı bukadar çok burç üzerine almanın hiçbir artısı olamaz sırf göze hitap etsin diye araçların aerodinamiğiyle oynanması bence yanlış arç sanki temizlik şirketlerinin kullandığı katlanır vinçler gibi olmuş
Her zaman işlevsellik değil görsellikte önemlidir, böyle bir araç geçtikten sonra dönüp de bakmayacak insan evladı tanımıyorum ben Ama burçlar konusunda haklısınız, zamanla sıkıntı çıkarabilir, hatta yapılan her şey sıkıntı çıkarabilir hem işlevsellik bakımından hemde müdahale zorluğu bakımından ama gülü seven dikenine katlanır değil mi ?
Her zaman işlevsellik değil görsellikte önemlidir, böyle bir araç geçtikten sonra dönüp de bakmayacak insan evladı tanımıyorum ben Ama burçlar konusunda haklısınız, zamanla sıkıntı çıkarabilir, hatta yapılan her şey sıkıntı çıkarabilir hem işlevsellik bakımından hemde müdahale zorluğu bakımından ama gülü seven dikenine katlanır değil mi ?
valla arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilmem ama bu çalışma insanı hem maddi hem manevi sabrını zorlayan bir iş hakikaten emeği geçenlere saygı duymak lazım araç seçimi 10 numara işçilik 10 numara demekki bizim ülkemizde de bu tür işleri yapacak kişiler varmış bravo araç süper olmuş yukardan bakmayı sevenler buyursun alın size yükseklik yalnız bir şeyi düşünmedende edemedim kusurumu bağışlayın bu araç ve benzerleri bizim TÜV'lerden nasıl geçecek onu merak ediyorum gerisi zaten bir şekilde halledilir diye düşünüyorum zaten oruç ustamızda sanırım bu aracın sadece seyirlik olmadığını bilerek uğraşmıştır emek sabır ve tl harcayanlara tekrar tekrar teşekkür