Yavuz Bey zaten yazışma geçmişinde ben hiç arazide şöyle avantaj böyle etkili şu bu demedim ki.. Taa konunun en başında şov amaçlı yapıldı dedim. Lakin faydaları yok mu, tabi ki var.
Araç sadece inip kalkmıyor sağa sola da yatıyor. Bu şekilde yatay geçişlerde ağırlık dengesini dilediğiniz gibi ayarlıyorsunuz.
Kırık asfaltta veya stabilizede sisteme biraz hava basmanız halinde pamuk gibi yol alıyorsunuz
Tam kapalı kilitli stoperli sistemi sayesinde hiç bu uygulama yokmuş gibi sabit de kullanabilirsiniz.
Bu arada diğer arkadaşa sesleniyorum:
Sen kendine dert etme Şaban Ustamın Google'da aratmaya ihtiyacı olmadığını biliyorum da, senin baya aratıp dersine çalıştığın belli
Boşuna üzüyorsun kendini, adını sanını bilmediğin, görmediğin tanımadığın insanlar hakkında yorum yapıyor bilgi kirliliği yaratıyorsun. Senden izin almadan kimseye bir şey soramaz olduk. Ya gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum, araban falan varsa şayet getir bedava yapıcam. Hem sen de başımda durur nasıl yapmam gerektiğini tarif edersin, bu işi öğreniriz sayende.