KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)
Kar sezonunu açmışsınız bol bol kaymışsınızdır o temiz havada mazot benzin kokusu ne güzel olmuştur
Bu arada sarı cj gerçekten mükemmel o lastiklerle bile gezide bulunmuş tebrikler nasılsa CJ...
tebrikler güzel gezi olmuş land a bi silverstone yakışır klub kurmanıza çok sevindim bu arada turgut ustayı göremedim aranızda turbo cj ye ne oldu aranızda yok..
bu fotoraflar bana eski günleri hatırlattı artık bi 4x4 ümüz bile yok :'( :'( gezilerin devamını bekleriz
bu arada bizi misafir eden saatlerce peşimizde uğraşmış olan ordu off-road kulübünün başkanı ve üyelerine ve geziye katılanların tümüne buradan çok teşekkür ediyorum. kulübün kuruluşunu da buradan selamlıyorum. nice yıllara ordu off-road kulübü.
ladikoffroad' Alıntı:
tebrikler güzel gezi olmuş land a bi silverstone yakışır klub kurmanıza çok sevindim bu arada turgut ustayı göremedim aranızda turbo cj ye ne oldu aranızda yok..
bu fotoraflar bana eski günleri hatırlattı artık bi 4x4 ümüz bile yok :'( :'( gezilerin devamını bekleriz
ladikoffroad' Alıntı:
batuhan artık 4x4 ümüz yok derken herhalde pajeroyu sattın ne almayı planlıyorsun bak ta cobanın kırığından rahat çıkan bir 4x4 al turgut usta bize sonradan katıldı pek resimlerde yok
aytaç' Alıntı:
bu arada bizi misafir eden saatlerce peşimizde uğraşmış olan ordu off-road kulübünün başkanı ve üyelerine ve geziye katılanların tümüne buradan çok teşekkür ediyorum. kulübün kuruluşunu da buradan selamlıyorum. nice yıllara ordu off-road kulübü.
vitara bakiyoruz çobanın kırığını ormanın içinden yukarı kadar bizim lastiklerle çıkamazsa zaten sınıfta kalmış demektir heryer çamaur ama ben offroad yapamıyorum çok kötü bi duygu allah bi offroad cıya bu duyguyu yaşatmasın
ladikoffroad' Alıntı:
vitara bakiyoruz çobanın kırığını ormanın içinden yukarı kadar bizim lastiklerle çıkamazsa zaten sınıfta kalmış demektir heryer çamaur ama ben offroad yapamıyorum çok kötü bi duygu allah bi offroad cıya bu duyguyu yaşatmasın
tabi hayallerle yaşamakta güzel ladikteki oyunlarda batu 3. ye çıkarken sen daha uğraşıyodun çıkmaya videolarla kanıtlattırma istersen bana göktuğ abi yarın yanındayım zaten görecez senn kaşınan lastikli cj ni