Ordu'da Doğa Sporları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,434
Ynt: Ordu'da Doğa Sporları

Ali Fuat Ordu ili ile ilgili yapacağın her türlü açıklamayı heyecanla okuyacağız emin ol

Etiketler

merhaba,Ordu Doğa Aktiviteleri Derneği'nin telefon numarası yahut adresini bulamıyorum,yardımcı olur musunuz?

güzel memleketim ordu nun her köşesi bir başka cennet
ista yaşayan ordulu olarak
tüm hemşehrilerime slm ederim.

selamlar mağaracılık ile ilgili birde merkez yaraşlı köyünde çok büyük bir mağara var ben içeri girdim ancak teknik ekipman yetersizliğim nedeniyle fazla ilerleyemedim özellikle yarasalar yol vermiyor,ilgilenilmesini tavsiye ediyorum,,,,

mağaracılık alanında hiç faaliyet yok orduda bu üzücü

Atlas dergisinde Turnasuyu yürüyüş rotalarından bahsediliyor, foto safari yapılıyormuş. 2010 yılında yapıldı mı bilgisi olan var mı? Tşk...

nereden başlıyor, hangi tarihlerde? bu tür bilgileri nereden öğrenebilirim? takip edebileceğim bir web sitesi var mı?

dernek ve kulüpler var faaliyetleri oluyor bazen. facete gurpları takip eden. ordudan mısın sen?

ordu saraycık'danım ama istanbul'da yaşıyorum. Etkinlikleri uzaktan takip etmek bazen zor olabiliyor. Facebook'a bakayım ben şimdi, teşekkürler...

heyyy..ordu da faliyet var mı??hadi çok sıkıldm ama ya..gezelim bir hafta sonyu bişey6ler yapalım..ben yeniym orduda

alpinist52' Alıntı:
dernek ve kulüpler var faaliyetleri oluyor bazen. facete gurpları takip eden. ordudan mısın sen?
ya evet....madem var bir şekilde haberdar olalım ya.. yol göstrn lğtfen ya ???

hımm hoşgeldin yaylalar seni bekliyor geçen haftalarda çambaşı yayla şenliklerindeydik tırmanış oldu