KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi günlerde sağlıkla kullanın.
Merak ettiğim, net ağırlığını tarttınız mı?
Bir de karavanın önü normalden yukarıda duruyor.
Mevcut yük dağılımı öne gelen yükü sıfırlarsa,
karavanın sürüş dengesini bozar.
Bu hususa çok dikkat edin.
İyi günlerde sağlıkla kullanın.
Merak ettiğim, net ağırlığını tarttınız mı?
Bir de karavanın önü normalden yukarıda duruyor.
Mevcut yük dağılımı öne gelen yükü sıfırlarsa,
karavanın sürüş dengesini bozar.
Bu hususa çok dikkat edin.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Karavan ağırlığı 1,500 kğ civarındaymış, ön kısmının kalkık olması boş olmasından kaynaklanıyor ön tarafına tüp mazot bidonu ayrıca masa sandalye ekipmanları koyulacak, bu ağırlıklarla sanırım dengeli olacaktır. Bu konuda özenli bir ağırlık hesaplaması yaparak yollara çıkmayı planlıyorum..
Karavanınız hayırlı olsun ve güle güle kullanın.
Oturma/yatak yerindeki masanın benzerini yıllarca kullandım. Masanın köşelerindeki sivri uçları yuvarlak olarak düzelttiğimi ve masanın acil fren durumunda öne kaymaması içinde bir takoz yaptığımı hatırlıyorum.
Güzel ve neşeli geziler dilerim.
Karavanınız hayırlı olsun ve güle güle kullanın.
Oturma/yatak yerindeki masanın benzerini yıllarca kullandım. Masanın köşelerindeki sivri uçları yuvarlak olarak düzelttiğimi ve masanın acil fren durumunda öne kaymaması içinde bir takoz yaptığımı hatırlıyorum.
Güzel ve neşeli geziler dilerim.
Getirdik yerleştirdik evimizin arka yerindeki park alanımıza, iki gündür elektrik sorunu ile uğraştık, lineanın beyni harici bağlanan karavanın stop fren park vs. lambalarını kabullenmekte zorlandı, neyse ki elektrikci ustamız sorunu çözdü..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Karavan ağırlığı 1,500 kğ civarındaymış, ön kısmının kalkık olması boş olmasından kaynaklanıyor ön tarafına tüp mazot bidonu ayrıca masa sandalye ekipmanları koyulacak, bu ağırlıklarla sanırım dengeli olacaktır. Bu konuda özenli bir ağırlık hesaplaması yaparak yollara çıkmayı planlıyorum..
İşimiz gereği yılda ortalama 25 bin km yol yapıyoruz, iş için iki araba gidiyoruz genel olarak ducado marka bir arabamız var onunla ekip ve ekipmanlar taşınıyor, bizde arkalarından kendi arabamız ile gidiyorduk. Gittiğimiz noktalarda planlanmamız bir sürü iş durumlarımız oluyor, grafik tasarımcı olan eşim devamlı yanında imac bilgisayarı printeri interneti taşımak zorunda. İş gezilerimizde karavanı ducado aracımıza bağlayarak tek araba gitmeyi bu amaçla yakıt giderlerini azaltmayı konaklama yemek giderlerimizi azaltmayı amaçladık. Bu projemizin umarım hayata geçiririz. İş dışında tatillerimizde karavanı ayrıca değerlendireceğiz. 3 yıldır Bodrum Mazı koyuna gidip orada haftasonlarımızı geçiriyoruz, sanırım artık buraya karavanımız ile gitmenin yollarını arayacağız..